Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RCNA406I40WN: Frigorifer I kombinuar (Ngrirës i poshtëm, 59.5 cm)

RCNA406I40WN
RCNA406I40WN
RCNA406I40WN
RCNA406I40WN
shadow

Drag image left & right to rotate.

RCNA406I40WN: Frigorifer I kombinuar (Ngrirës i poshtëm, 59.5 cm)

Klasa e efiçiencës së energjisë A++
Lloji i sistemit të ftohjes Pa-ngrirje
Thellësia 59.5 cm
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

NeoFrost™ Dual Cooling

2 sisteme ftohje të ndara, pa transferim të erërave

Është e vështirë të mbash peshqit në frigorifer së bashku me një tortë aromatike në frigorifer pa i përzier aromat e tyre. Sistemet e veçanta të ftohjes NeoFrost ™ Dual Cooling për secilën ndarje mbajnë qarkullimin ideal të ajrit dhe temperaturat optimale si në friz ashtu edhe në frigorifer. Si rezultat, ushqimi qëndron i freskët për një kohë më të gjatë pa grumbullim të ngricave ose transferim të erërave.

CoolRoom®

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Mishi, peshku dhe qumështi kanë nevojë për temperatura më të ulëta për të qëndruar të freskët. Ndarja CoolRoom® i mban këto produkte në temperaturë pak më të lartë se temperaturat e ngrirjes dhe ruan lagështinë optimale. Në këtë mënyrë, ushqimi mbetet i freskët dhe plot aromë dyfish më gjatë.

Ndriçimi Led®

Pamje e qartë e brendësisë

 Nuk është gjithnjë e lehtë të shikosh ushqimin në frigorifer, veçanërisht nëse është në qoshe ose në pjesën e pasme të rafteve. Në varësi të modelit, ndriçimi Led® ka ndriçim LED në pjesën e sipërme ose anësore të frigoriferit, në mënyrë që të mund të shihni qartë të gjithë brendësinë e frigoriferit. Ky lloj ndriçimi konsumon më pak energji sesa ndriçimi standard.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që menteshat e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

388 L

Total Volume (l)

362 L

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

253 L

Frozen Food Storage Volume (l)

109 L

Vëllimi neto i ndarjes së gradës zero

30 L
Teknologjitë

Funksioni Eko

Modaliteti pushim

Karakteristikat e ngrirësit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Kutia për akull

Numri i sirtareve të ngrirjes

3

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Daily Freezing Capacity (kg/day)

5 kg
Përmasa & Pesha

Lartësia

202.5 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

67 cm

Pesha

76 kg

Lartësia e paketuar

206.5 cm

Gjerësia e paketuar

64 cm

Thellësia e paketuar

76.5 cm

Pesha e paketuar

79 kg
Siguria

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët

Performanca & Konsumimi

Energy Efficiency Class

E

Annual Energy Consumption (kWh/year)

258

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.706

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

0.967

Noise Level (dBA)

38 dBA

Climate Class

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

43

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.445

Preservation Time at Power Cut (hours)

18

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

253 L

Frozen Food Storage Volume (l)

109 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

5 kg
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Qelq

CoolRoom

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri i krisperëve

1

Kapaciteti i tabakasë së vezëve

6
Dizajni

Derë e kthyeshme

SmoothFit

LED Illumination

Pozicioni i frigoriferit ngrirës

Fundi i frigoriferit nrirës

Pozicioni i ekranit

Pjesa e epërme e brendshme

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Qëndrim i lirë

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

E bardhë
Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Qëndrim i lirë

Lloji i produktit

Ngrirës i poshtëm

Lartësia

202.5 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

67 cm

Energy Efficiency Class

E

Lloji i sistemit të ftohjes

Pa-ngrirje

Pozicioni i frigoriferit ngrirës

Fundi i frigoriferit nrirës

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

E bardhë

Noise Emission Class

C

Mbështetje