Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

TS190330N: Frigorifer (Tryezë e epërme, 86 L)

TS190330N
TS190330N
TS190330N
shadow

Drag image left & right to rotate.

TS190330N: Frigorifer (Tryezë e epërme, 86 L)

Klasa e efiçiencës së energjisë A+
Lloji i sistemit të ftohjes Statike
Thellësia 47.5 cm
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Ndriçimi Led®

Pamje e qartë e brendësisë

 Nuk është gjithnjë e lehtë të shikosh ushqimin në frigorifer, veçanërisht nëse është në qoshe ose në pjesën e pasme të rafteve. Në varësi të modelit, ndriçimi Led® ka ndriçim LED në pjesën e sipërme ose anësore të frigoriferit, në mënyrë që të mund të shihni qartë të gjithë brendësinë e frigoriferit. Ky lloj ndriçimi konsumon më pak energji sesa ndriçimi standard.

MinFrost®

Ngrirje minimale

Grumbullimi i akullit në frigoriferët statikë bën ushqimin të ngjitet dhe pajisja konsumon më shumë energji. Falë sistemit special të avullimit të MinFrost®, akumulimi i akullit në ngrirje zvogëlohet shumë. Kjo do të thotë që ushqimi i ngrirë do të ruhet më mirë dhe me më pak energji, dhe në të njëjtën kohë do ju duhet të shkrini më rrallë.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që menteshat e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Qelq i sigurisë

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lehtësoni shqetësimet tuaja për ta vendosur atë tenxhere të madhe dhe të rëndë në frigorifer me Qelq të siguris. Raftet e qelqit të sigurisë përbëhen nga qelqi i zbutur dhe mund të mbajnë ngarkesa deri në 25 kg. Ato i rezistojnë çarjeve dhe gërvishtjeve shumë më mirë sesa qelqi i pa trajtuar, kështu që ju mund të ruani sende të rënda pa u brengosur.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

Tryezë e epërme

Lloj i përshtatshëm

Qëndrim i lirë

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

86 L

Lartësia

81.8 cm

Thellësia

47.5 cm

Thellësia

50 cm

Energy Efficiency Class

F

Lloji i sistemit të ftohjes

Statike

Ngjyra

E bardhë

Noise Emission Class

C
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

90 L

Total Volume (l)

86 L

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

86 L
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Qelq

Numri i krisperëve

1

Kapaciteti i tabakasë së vezëve

6
Dizajni

Derë e kthyeshme

LED Illumination

Lloji i kontrollit

Mekanike

Lloj i përshtatshëm

Qëndrim i lirë

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

106.03

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.291

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

0.442

Noise Level (dBA)

36 dBA

Climate Class

SN

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

86 L

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

32

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.139
Përmasa & Pesha

Lartësia

81.8 cm

Thellësia

47.5 cm

Thellësia

50 cm

Pesha

21.7 kg

Lartësia e paketuar

87.6 cm

Gjerësia e paketuar

51 cm

Thellësia e paketuar

53.1 cm

Pesha e paketuar

23.7 kg

Mbështetje