Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Furra të montueshme

rezultati (65)

BIM22400XMS

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) BIM22400XMS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM25300XP

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) BIM25300XP
 • Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

OIM 27201 C

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) OIM 27201 C
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM19700DXMS

Furrë e montueshme (60 cm, 70 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 70 L) BIM19700DXMS
 • PizzaPro™: Pica në stilin e picerisë në 5 min
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës

BIM19700XMS

Furrë e montueshme (60 cm, 70 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 70 L) BIM19700XMS
 • PizzaPro™: Pica në stilin e picerisë në 5 min
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës

BIWM15500XDS

Furrë e montueshme (60 cm, 68 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 68 L) BIWM15500XDS
 • Furrë mikrovalore e kombinuar: Gatim konvencional dhe mikrovalë i kombinuar për vakte më të shpejta
 • Sondë mishi për mish krejtësisht të rrallë, të mesëm ose të bërë mirë
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

BIM22303M

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) BIM22303M
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIE22400XP

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) BIE22400XP
 • Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIE22300X

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) BIE22300X
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM24400WCS

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) BIM24400WCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BVM34500B

Furrë e montueshme (60 cm, 80 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 80 L) BVM34500B
 • Kapacitet më i madh në dimensione standarde
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM24400GCS

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) BIM24400GCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM24400BCS

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) BIM24400BCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM24300WS

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) BIM24300WS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIE22100XC

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Furrë e montueshme (60 cm, 71 L) BIE22100XC
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit
rezultati (65)