Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Grirëse dhe rrahëse

rezultati (5)

HMM 81504 BX

Mikser dore (500 W)

Mikser dore  (500 W) HMM 81504 BX
  • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HMM 62404 W

Mikser dore (425 W)

Mikser dore  (425 W) HMM 62404 W
  • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HMM 62444 W

Mikser dore (425 W)

Mikser dore  (425 W) HMM 62444 W
  • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar
rezultati (5)