Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Mikrovala të montueshme

rezultati (8)

MGB23313B

Mikrovalë e montueshme (900 W, 23 L)

Mikrovalë e montueshme (900 W, 23 L) MGB23313B
  • Grill në mikrovalë: Përfundim i butë, ngjyrë kafe për pjatat tuaja të preferuara

MGB25333BG

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L)

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L) MGB25333BG
  • Grill në mikrovalë: Përfundim i butë, ngjyrë kafe për pjatat tuaja të preferuara

MGB25332BG

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L)

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L) MGB25332BG
  • Grill në mikrovalë: Përfundim i butë, ngjyrë kafe për pjatat tuaja të preferuara

MOB20231BG

Mikrovalë e montueshme (800 W, 20 L)

Mikrovalë e montueshme (800 W, 20 L) MOB20231BG

MCB25433BG

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L)

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L) MCB25433BG
  • Gatim më i shpejtë dhe më homogjen
  • Grill në mikrovalë: Përfundim i butë, ngjyrë kafe për pjatat tuaja të preferuara

MGB25333X

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L)

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L) MGB25333X
  • Grill në mikrovalë: Përfundim i butë, ngjyrë kafe për pjatat tuaja të preferuara

MCB25433X

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L)

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L) MCB25433X
  • Gatim më i shpejtë dhe më homogjen
  • Grill në mikrovalë: Përfundim i butë, ngjyrë kafe për pjatat tuaja të preferuara

MGB25333WG

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L)

Mikrovalë e montueshme (900 W, 25 L) MGB25333WG
  • Grill në mikrovalë: Përfundim i butë, ngjyrë kafe për pjatat tuaja të preferuara
rezultati (8)