Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BKK 2145: Shtrydhëse lëngjesh e ngadalshme (1500 W)

BKK 2145
BKK 2145
BKK 2145
BKK 2145
shadow

Drag image left & right to rotate.

BKK 2145: Shtrydhëse lëngjesh e ngadalshme (1500 W)

L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Këmbë anti-rrëshqitëse

Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

Këmbët kundër rrëshqitjes do të sigurojnë shtrydhësen tuaj të frutave, duke e bërë atë të qëndrojë fortë dhe qëndrueshëm në tryezë

Specifikimet teknike

Performanca & Konsumimi

Energjia

1500 W
Karakteristikat kryesore

Energjia

1500 W

Kapaciteti

750 mL

Madhësia e tubit ushqyes

75 mm

Mbyllje sigurie

Ruajtja e kabllit

Pjesët e ndashme për pastrim të lehtë

Lloji i shërbimit

Me ibrikun e vet

Materiali i ibrikut

Plastikë
Karakteristikat & funksionet

Lloji i shërbimit

Me ibrikun e vet
Dizajnet & materialet

Pjesët e ndashme për pastrim të lehtë

Ruajtja e kabllit

Materiali i ibrikut

Plastikë

Lloji i shërbimit

Me ibrikun e vet

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Kapaciteti

Madhësia e tubit ushqyes

75 mm

Kapaciteti

750 mL
Pastrimi

Pjesët e ndashme për pastrim të lehtë

Përmasa & Pesha

Lartësia

23 cm

Thellësia

21 cm

Thellësia

39.5 cm

Pesha

4.37 kg

Lartësia e paketuar

24 cm

Gjerësia e paketuar

39 cm

Thellësia e paketuar

40.5 cm

Pesha e paketuar

4.71 kg

Mbështetje