Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Suprina të montueshme

rezultati (44)

HIZG 64125 SCR

Suprinë e montueshme (Gaz, 60 cm)

Suprinë e montueshme (Gaz, 60 cm) HIZG 64125 SCR
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

HIZM 64121 SX

Suprinë e montueshme (Karburant i dyfishtë, 60 cm)

Suprinë e montueshme (Karburant i dyfishtë, 60 cm) HIZM 64121 SX
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

HII 68811 NT

Suprinë e montueshme (Induksion, 60 cm)

Suprinë e montueshme (Induksion, 60 cm) HII 68811 NT
 • Qasje direkte Premium: Kontrolle të qarta dhe të thjeshta
 • IndyFlex+®:Hapësirë ​​gatimi plotësisht fleksibël për t'u përputhur me enët tuaja të gatimit
 • IndyFlex®: Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj

HII 64200 MT

Suprinë e montueshme (Induksion, 60 cm)

Suprinë e montueshme (Induksion, 60 cm) HII 64200 MT
 • Menaxhimi i energjisë: Rregullim i lehtë i konsumit maksimal të energjisë

HII 95850 FHTI

Suprinë e montueshme (Induksion, 90 cm)

Suprinë e montueshme (Induksion, 90 cm) HII 95850 FHTI
 • Qasje direkte Premium: Kontrolle të qarta dhe të thjeshta
 • HobToHood®: Ventilim i zgjuar, pa duar
 • IndyFlex®: Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj

HII64500FHT

Suprinë e montueshme (Induksion, 60 cm)

Suprinë e montueshme (Induksion, 60 cm) HII64500FHT
 • IndyFlex®: Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj
rezultati (44)