Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HII 68811 NT: Suprinë e montueshme (Induksion, 60 cm)

HII 68811 NT
HII 68811 NT
HII 68811 NT
HII 68811 NT
shadow

Drag image left & right to rotate.

HII 68811 NT: Suprinë e montueshme (Induksion, 60 cm)

Lloji i pllakës Induksion
Ngjyra E zezë
Lloji i ekranit Qasje direkte Premium
Numri i niveleve të gatimit 15
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Numri i Numri i Numri i Numri i Numri i
Electric Zones
Numri i Zonave elektrike
0

Karakteristikat

Qasje direkte Premium

Kontrolle të qarta dhe të thjeshta

Dëshironi një pllakë të hijshme dhe me stil, të kontrollueshme lehtë. Qasje direkte Premium ju jep kontrolle të ndriçuara dhe individuale për secilën zonë me 15 nivele të energjisë. Cilësimet mund të rregullohen me prekjen më të lehtë dhe kur pllaka është e fikur, ato zhduken, duke ju lënë me një sipërfaqe të qartë dhe me shkëlqim për të plotësuar kuzhinën tuaj.

IndyFlex+®

Hapësirë ​​gatimi plotësisht fleksibël për t'u përputhur me enët tuaja të gatimit

Bëni më shumë hapësirë kur gatuani për shoqëri. Pllaka indyFlex + ka 8 zona që mund t'i përdorni veçmas ose t'i kombinoni me katër për t'i përdorur si 2 njësi të mëdha. Plus, zona shtesë në mes ndihmon në krijimin e zonave edhe më të mëdha. Pra, pavarësisht nëse receta juaj kërkon disa tenxhere të vogla apo disa më të mëdha, pllaka juaj është e sigurtë të akomodojë.

IndyFlex®

Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj

Më në fund, një tryezë gatimi që akomodon çdo vakt. Pavarësisht nëse jeni duke bërë shujta të vogla apo një menu të madhe, pllaka e IndyFlex® mund ta trajtojë atë. Këto zona fleksibël të gatimit kombinohen për të krijuar më të mëdha, kështu që ju mund të përdorni 4 tigan ose 2 më të mëdhenj për të bërë atë që ju pëlqen.

Menaxhimi i energjisë

Rregullim i lehtë i konsumit maksimal të energjisë

A merrni tarifa më të ulëta të energjisë në kohë të caktuara gjatë ditës? Atëherë, duhet të dini se sa energji po përdorni. Falë funksionit të Menaxhimit të energjisë, ju mund të vendosni kufij në konsumin e energjisë të pllakës tuaj gjatë instalimit. Mund të zgjidhni midis 5 niveleve dhe më pas ta rivendosni sa herë që dëshironi.

Specifikimet teknike

Teknologjitë

Lloji i pllakës

Induksion

Indyflex+

0

Ngjyra

E zezë

Gatim automatik

Përforcues

Ndal & Shko

Lloji i ekranit

Qasje direkte Premium

Përshtatje e lehtë

Funksioni i menaxhimit të energjisë

Kohëmatës

Funksioni i lëvizjes

Siguria

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Sistemi kundër mbingarkesës

Mbyllje automatike

Mbrojtje nga fëmijët

Dizajni

Projektimi i pllakave ndezëse

Qelq

Skaji i pjerrtë i qelqit

Skajet e përparme dhe të pasme
Përmasa & Pesha

Lartësia

5.2 cm

Thellësia

51 cm

Pesha

14.1 kg

Lartësia e paketuar

12.5 cm

Gjerësia e paketuar

64 cm

Thellësia e paketuar

56 cm

Pesha e paketuar

16 kg

Dimensionet e kamareve (H×W×D) (mm)

h×560×490

Thellësia

58 cm
Karakteristikat kryesore

Gjerësia

60 cm

Lartësia

5.2 cm

Thellësia

51 cm

Lloji i pllakës

Induksion

Konfigurimi i ndezësit

Mbështetje e tiganit nga smalti

Indyflex+

0

Lloji i ekranit

Qasje direkte Premium

Numri i niveleve të gatimit

15

Gatim automatik

Fuqia totale elektrike

7400 W

Ngjyra

E zezë

Product Series

bPRO 700
Performanca & Konsumimi

Fuqia totale elektrike

7400 W

Tensioni

220 - 240 1N~ / 380 - 415 2N~ V

Frekuenca

50 Hz
Detajet e zonës së gatimit

Konfigurimi i ndezësit

Mbështetje e tiganit nga smalti

Numri i niveleve të gatimit

15

Zona e majtë e përparme

2×90×180 mm - 3600 W

Zona e djathtë e përparme

2×90×180 mm - 3600 W

Zona e majtë e pasme

2×90×180 mm - 3600 W

Zona e djathtë e prapme

2×90×180 mm - 3600 W

Zona qendrore

1x90x180 mm - 1800 W

Numri i zonave elektrike

8