Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HIZM 64121 SX: Suprinë e montueshme (Karburant i dyfishtë, 60 cm)

HIZM 64121 SX
shadow

Drag image left & right to rotate.

HIZM 64121 SX: Suprinë e montueshme (Karburant i dyfishtë, 60 cm)

Lloji i pllakës Karburant i dyfishtë
Numri i niveleve të gatimit 6
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Numri i Numri i Numri i Numri i Numri i
Gas Burners
Numri i Vatrave të gazit
0
Numri i Numri i Numri i Numri i Numri i
Electric Zones
Numri i Zonave elektrike
0

Karakteristikat

Ndezës gazi me efiçencë të lartë

Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit

Mos lejoni që një ditë e ngarkuar t'ju kushtojë një vakt i shëndetshëm. Tani mund të gatuani çdo vakt më shpejt dhe në mënyrë më efikase në tavë. Ndezësit e gazit me efikasitet të lartë përdorin më pak gaz dhe gatuajnë më shpejt sesa ndezësit standardë. Kështu që edhe kur nuk keni kohë, mund të vendosni shpejt vaktet tuaja të preferuara në tryezë

Siguria e gazit

Ndërprerja automatike e gazit

Është e lehtë për një flakë të shuhet kur nuk jeni përreth, duke lëshuar gaz të rrezikshëm në shtëpi. Karakteristika e Sigurisë së Gazit do të detektojë kur një flakë e ndezjes shuhet nga një tenxhere me një valë të tepërt ose nga një shpërthim i erës, dhe mbyll furnizimin me gaz. Pa rrjedhje, pa shqetësime.

Specifikimet teknike

Teknologjitë

Lloji i pllakës

Karburant i dyfishtë

Lloji i gazit

LPG

Ngjyra

Çelik i pandryshkur

Ndezësit me gaz me efikasitet të lartë

Lloji i ndezjes

Ndezje e integruar
Siguria

Pajisja e sigurisë së gazit për pllakat ndezëse

Dizajni

Projektimi i pllakave ndezëse

Çelik i pandryshkur

Lloji i mbështetjes së tiganit

Mbështetje e tiganit nga smalti
Përmasa & Pesha

Lartësia

3.9 cm

Thellësia

51 cm

Pesha

8.9 kg

Lartësia e paketuar

18 cm

Gjerësia e paketuar

60 cm

Thellësia e paketuar

65 cm

Pesha e paketuar

9.8 kg

Dimensionet e kamareve (H×W×D) (mm)

h×560×490

Thellësia

58 cm
Karakteristikat kryesore

Gjerësia

60 cm

Lartësia

3.9 cm

Thellësia

51 cm

Lloji i pllakës

Karburant i dyfishtë

Konfigurimi i ndezësit

2 Ndezës gazi dhe 2 Pllaka të nxehta

Ndezësit me gaz me efikasitet të lartë

Numri i niveleve të gatimit

6

Fuqia totale e gazit

3000 W

Fuqia totale elektrike

3000 W

Ngjyra

Çelik i pandryshkur

Lloji i gazit

LPG

Product Series

b100
Performanca & Konsumimi

Fuqia totale elektrike

3000 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 - 60 Hz

Priza

Fuqia totale e gazit

3000 W
Detajet e zonës së gatimit

Konfigurimi i ndezësit

2 Ndezës gazi dhe 2 Pllaka të nxehta

Numri i niveleve të gatimit

6

Zona e majtë e përparme

Ø180 mm - 2000 W

Zona e djathtë e përparme

1 kW

Zona e majtë e pasme

Ø145 mm - 1000 W

Zona e djathtë e prapme

2 kW

Numri i ndezsve të gazit

2

Numri i zonave elektrike

2

Mbështetje