Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Tenxhere me qëndrim të lirë

rezultati (29)

FSE64010DW

Sobë (Ndihmuar nga ventilatori, 60 cm)

Sobë (Ndihmuar nga ventilatori, 60 cm) FSE64010DW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSS64010DW

Sobë (Konvencionale, 60 cm)

Sobë (Konvencionale, 60 cm) FSS64010DW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSE64320DW

Sobë (Ndihmuar nga ventilatori, 60 cm)

Sobë (Ndihmuar nga ventilatori, 60 cm) FSE64320DW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSE64320DS

Sobë (Ndihmuar nga ventilatori, 60 cm)

Sobë (Ndihmuar nga ventilatori, 60 cm) FSE64320DS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSM67320DWS

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm)

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320DWS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67320GWS

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm)

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320GWS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67300GWS

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm)

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67300GWS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSE67300GW

Sobë (Ndihmuar nga ventilatori, 60 cm)

Sobë (Ndihmuar nga ventilatori, 60 cm) FSE67300GW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67320GSS

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm)

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320GSS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67320GXS

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm)

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320GXS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSE67100GWS

Sobë (Ndihmuar nga ventilatori, 60 cm)

Sobë (Ndihmuar nga ventilatori, 60 cm) FSE67100GWS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67320GAS

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm)

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320GAS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM69300GXT

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm)

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm) FSM69300GXT
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSS63010DW

Sobë (Konvencionale, 60 cm)

Sobë (Konvencionale, 60 cm) FSS63010DW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSM67320DXT

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm)

Sobë (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320DXT
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
rezultati (29)