Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

2 min lezen

Wat moet ik doen als mijn droogkast niet start?

Wat moet ik doen als mijn droogkast niet start?
Wat moet ik doen als mijn droogkast niet start?

 

 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw droogkast niet start. Controleer of u het probleem op een van de volgende manieren kunt oplossen.

 

 

 

Controleer op een stroomstoring

 

Als het display niet brandt terwijl de droogkast is aangesloten, is er mogelijk sprake van een stroomstoring. Controleer de lampen en andere elektrische toestellen om te zien of dat het geval is.

 

Als andere elektrische toestellen wel werken, is er mogelijk een probleem met de zekering waarop uw droogkast is aangesloten. Neem in dit geval contact op met een erkend elektricien.

 

 

 

Controleer of de deur goed gesloten is

 

Als de droogkast detecteert dat de deur open is, kunt u het toestel niet starten. Zorg dat de deur goed gesloten is. Als er wasgoed tussen de deur is gekomen, haalt u het weg en duwt u de deur dicht totdat u een klik hoort.

 

 

 

Controleer of het kinderslot misschien ingeschakeld is

 

U kunt het programma, de temperatuur, de snelheid of extra functies niet aanpassen als het kinderslot ingeschakeld is. Het slot is actief als het waarschuwingslampje voor het kinderslot op het scherm of paneel van de droogkast brandt. 

 

U schakelt het kinderslot uit door tijdens het uitvoeren van een willekeurig programma de knop voor geluidsmelding/zoemer en de knop voor start/pauze/annuleren/eindtijd tegelijkertijd drie seconden lang ingedrukt te houden. De lampjes van de knoppen beginnen te knipperen als u dit doet. 

 

U kunt het slot ook uitschakelen door de programmaselectieknop in de stand Aan/Uit te zetten als het toestel niet in werking is. 

 

De procedure voor het in- of uitschakelen van het kinderslot kan per model verschillen. Als de hierboven beschreven procedures niet werken, raadpleeg dan de gebruikershandleiding. U kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van uw product.  

 

 

 

Technische problemen

 

Als u nog steeds geen droogprogramma kunt starten, is er misschien een technisch probleem. Als u denkt dat dit het geval is, neem dan contact op met een erkend servicebedrijf.

 

 

Wilt u liever iemand spreken?