Alles wat je moet weten over het

Stofzuiger

FAQ's

Nee. Stofzakken mogen slechts eenmaal worden gebruikt. Dit komt omdat ze van poreus materiaal zijn. Deze poriën blijven verstopt met stof en vuil, ook nadat u de stofzak hebt geleegd. Als de stofzakken vaker dan één keer gebruikt, kan de stofzuiger op de lange termijn beschadigd raken. Dit kan ook leiden tot een verminderde werking van het apparaat. 

Elke Beko stofzuiger heeft een uniek serienummer. De locatie van het serienummer is afhankelijk van het model. Het serienummer van de robotstofzuiger, de stofzuiger met opvangbak en alle cilinderstofzuigers bevindt zich onder op het apparaat. Het serienummer van staande en draadloze stofzuigers zit op de achterkant of de handgreep van het apparaat. 

U kunt vloeistoffen alleen opzuigen met een waterstofzuiger of een stofzuiger met tapijtreinigingsfuncties. Andere modellen kunnen beschadigd raken als u natte oppervlakken stofzuigt.

Stofzuigers zijn bedoeld om gewoon huisstof en vuil op te zuigen. Grote, harde en puntige voorwerpen kunnen het apparaat verstoppen of beschadigen. Daarom kunt u bijvoorbeeld best geen bouwafval, cementstof, spelden en haarclipjes opzuigen. Tenzij u een waterstofzuiger of een stofzuiger met tapijtreinigingsfunctie hebt, mag u ook geen gemorste vloeistoffen opzuigen.

Hoewel stofzuigers voor binnen niet bedoeld zijn voor gebruik buiten, kunt u de stofzuiger buiten gebruiken zolang u geen harde voorwerpen opzuigt en ervoor zorgt dat de stofzak of container niet te vol raakt.

Als uw stofzuiger een snoeruittrek- en intreksysteem heeft, trek dan aan het snoer totdat het niet meer verder kan en laat het los. Als het snoer is voorzien van een automatische snoeroprolfunctie, trekt u aan het snoer totdat het niet meer verder naar buiten kan en drukt u op de knop van de oprolfunctie. Als slechts een gedeelte van het snoer wordt ingetrokken, trekt u even aan het snoer en laat u het weer los. Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met een erkend servicebedrijf.

general-cta-image

Wij zijn er voor jou!

Of je nu advies nodig hebt over een product, accessoires wilt kopen of ons simpelweg feedback wilt geven, wij zijn er voor jou.

Heb je meer hulp nodig?

Vind FAQ's, videogidsen, artikels en meer.