Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BSM24300B: Set i montueshëm (Multi-funksionale Oven / Karburant i dyfishtë Hob)

BSM24300B
BSM24300B
shadow

Drag image left & right to rotate.

BSM24300B: Set i montueshëm (Multi-funksionale Oven / Karburant i dyfishtë Hob)

Lloji i pllakës Karburant i dyfishtë
Vëllimi i zgavrës kryesore 71 L
Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore A
Ngjyra E zezë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Numri i Numri i Numri i Numri i Numri i
Gas Burners
Numri i Vatrave të gazit
0
Numri i Numri i Numri i Numri i Numri i
Electric Zones
Numri i Zonave elektrike
0

Karakteristikat

Ndriçimi halogjen

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë zgavrën e furrës tuaj, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.

Ndezës gazi me efiçencë të lartë

Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit

Mos lejoni që një ditë e ngarkuar t'ju kushtojë një vakt i shëndetshëm. Tani mund të gatuani çdo vakt më shpejt dhe në mënyrë më efikase në tavë. Ndezësit e gazit me efikasitet të lartë përdorin më pak gaz dhe gatuajnë më shpejt sesa ndezësit standardë. Kështu që edhe kur nuk keni kohë, mund të vendosni shpejt vaktet tuaja të preferuara në tryezë

Siguria e gazit

Ndërprerja automatike e gazit

Është e lehtë për një flakë të shuhet kur nuk jeni përreth, duke lëshuar gaz të rrezikshëm në shtëpi. Karakteristika e Sigurisë së Gazit do të detektojë kur një flakë e ndezjes shuhet nga një tenxhere me një valë të tepërt ose nga një shpërthim i erës, dhe mbyll furnizimin me gaz. Pa rrjedhje, pa shqetësime.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Numri i zgavrave

1

Lloji i furrës së kavitetit kryesor

Multi-funksionale

Numri i funksioneve

8

Lloji i ekranit

Ekrani LED

Vëllimi i zgavrës kryesore

71 L

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore

A

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Lloji i pllakës

Karburant i dyfishtë

Konfigurimi i ndezësit

2 Ndezës gazi dhe 2 Zona vitroqeramike

Product Series

b300

Ndezësit me gaz me efikasitet të lartë

Ngjyra

E zezë
Funksionet e kavitetit kryesor

Lloji i furrës së kavitetit kryesor

Multi-funksionale

Numri i funksioneve

8

Shkrirje

Ndihmuar nga ventilatori

Gatimi konvencional

Gatim multi-dimensional

Zgarë elektrike

Ngrohje me ventilator

Gjysmë grill me ventilator

Pastrim me avull

Ngrohje e poshtme

Karakteristikat e suprinës

Lloji i pllakës

Karburant i dyfishtë

Konfigurimi i ndezësit

2 Ndezës gazi dhe 2 Zona vitroqeramike

Ndezësit me gaz me efikasitet të lartë

Projektimi i pllakave ndezëse

Qelq

Lloji i ndezjes

Ndezje e integruar

Pajisja e sigurisë së gazit për pllakat ndezëse

Zona e majtë e përparme

Ø180 mm - 1700 W

Zona e majtë e pasme

Ø140 mm - 1200 W

Zona e djathtë e përparme

1 kW

Zona e djathtë e prapme

1.75 kW

Mbështetës i tiganëve

Giza

Numri i ndezsve të gazit

2

Numri i zonave elektrike

2
Aksesorët standard

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me një nivel të vetëm

Numri i sirtarëve standard

1

Numri i sirtarëve të thellë

1

Numri i rafteve të telave standard

1
Teknologjitë

Lloj grilli

Zgarë elektrike

Ventilatori ftohës

Ndezësit me gaz me efikasitet të lartë

Dizajni

Lloji i ndriçimit

Ndriçim halogjen

0

Lloji i ekranit

Ekrani LED

Qelqi i lëvizshëm i derës

Numri i zgavrave

1

Lloji i gazit

NG

Opsioni i llojit të konvertimit të gazit

LPG

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me një nivel të vetëm

Numri i niveleve të rafteve

Raftet anësore me 5 nivele

Ngjyra e zgavrës

Smalt i zi

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

E zezë
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Performanca & Konsumimi

Vëllimi i zgavrës kryesore

71 L

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore

A

Burimi i nxehtësisë së zgavrës kryesore

Elektrike

Fuqia totale elektrike

2500 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Përmasa & Pesha

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Pesha

41.1 kg

Lartësia e paketuar

81 cm

Gjerësia e paketuar

66 cm

Thellësia e paketuar

66 cm

Pesha e paketuar

47.5 kg

Dimensionet e kamareve - Dollap (WxDxH) (mm)

560×550×590

Dimensionet e kamareve (W×D×H) (mm)

560×550×600

Mbështetje