Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Shtrydhëse frutash

rezultati (3)

SJA3209BX

Shtrydhëse lëngjesh e ngadalshme (200 W)

Shtrydhëse lëngjesh e ngadalshme (200 W) SJA3209BX
  • Më pak bllokim, më shumë lëng
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

BKK 2145

Shtrydhëse lëngjesh e ngadalshme (1500 W)

Shtrydhëse lëngjesh e ngadalshme (1500 W) BKK 2145
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CJB5103W

Shtrydhëse agrumesh (40 W)

Shtrydhëse agrumesh (40 W) CJB5103W
  • Më pak bllokim, më shumë lëng
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme
rezultati (3)