Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BIM25300XP: Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

BIM25300XP
BIM25300XP
BIM25300XP
BIM25300XP
shadow

Drag image left & right to rotate.

BIM25300XP: Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore A
Lloji i ekranit Ekrani LED
Lartësia 59.5 cm
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Vetë-pastrimi pirolitik

Pastrim intensiv, pa kimikate

Kimikate të ashpra, spërkatje të djegura, pastrim pa fund Harrojini të gjitha. Vetë-Pastrimi Pirolitik nxehet furra në 480 ° C, duke e kthyer mbetjen e ushqimit dhe yndyrës në hi në mënyrë që të mund ta zhdukni pa mundim. Programi zgjat 2 orë për ndotje të rëndë, dhe 90 minuta për ndotje të lehtë, me këtë të fundit që përdor 25% * më pak energji.* Testuar nga laboratorë të brendshëm

Ndriçimi halogjen

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë zgavrën e furrës tuaj, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.

Dera e qëndrueshme

Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa aq të rënda sa 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës ndërsa merrni frymë.

Specifikimet teknike

Siguria

Mbyllja e derës

Mbrojtje nga fëmijët

Dizajni

Lloji i ndriçimit

Ndriçim halogjen

Lloji i ekranit

Ekrani LED

Qelqi i lëvizshëm i derës

Numri i zgavrave

1

Numri i niveleve të rafteve

Raftet anësore me 5 nivele

Ngjyra e zgavrës

Smalt i zi

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Pastrimi

Vetëpastrim pirolitik

Aksesorët standard

Numri i sirtarëve standard

1

Numri i tabakave të ëmbëlsirave

1

Numri i rafteve të telave standard

1
Përmasa & Pesha

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Pesha

35.7 kg

Lartësia e paketuar

65.5 cm

Gjerësia e paketuar

66 cm

Thellësia e paketuar

66 cm

Pesha e paketuar

39 kg

Dimensionet e kamareve - Dollap (WxDxH) (mm)

560×550×590

Dimensionet e kamareve (W×D×H) (mm)

560×550×600
Teknologjitë

Lloj grilli

Zgarë elektrike

Ventilatori ftohës

Funksionet e kavitetit kryesor

Lloji i furrës së kavitetit kryesor

Multi-funksionale

Numri i funksioneve

8

Ndihmuar nga ventilatori

Gatimi konvencional

Zgarë elektrike

Ngrohje me ventilator

Grill me ventilator

Mban ngrohtë

Vetëpastrim pirolitik

Ngrohje e poshtme

Performanca & Konsumimi

Vëllimi i zgavrës kryesore

71 L

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore

A

Burimi i nxehtësisë së zgavrës kryesore

Elektrike

Fuqia totale elektrike

2500 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

60 cm

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Numri i funksioneve

8

Lloji i ekranit

Ekrani LED

Vëllimi i zgavrës kryesore

71 L

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore

A

Vetëpastrim pirolitik

Lloji i furrës së kavitetit kryesor

Multi-funksionale

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Çelik i pandryshkur

Product Series

b300