Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Qarkullim i përsosur i ajrit, për përpjekje të përsosura kulinare
Sistem inovativ ventilatori i frymëzuar nga dizajni i aviacionit, ju mundëson rezultate të përsosura të pjekjes së ushqimit tuaj të preferuar, çdo herë
Rezultatet të përsosura & konzistente
Pjekje e barabartë
Çdo pjesë e pjekur në mënyrë të barabartë
E keni bezdi të lëvizni tavën në furrë për të pjekur ushqimin në mënyrë të barabartë?
Ajri i nxehtë i shpërndarë në mënyrë të barabartë mundëson nivel të njëjtë të pjekjes në të gjitha zonat e tavës ose enës në furrë.
Pjekje precize
Formë dhe teksturë e përsosur, çdo herë
Jeni lodhur nga brumi i shfryrë dhe
teksturë gome të ushqimit?
Fluktuimi i minimizuar i temperaturës në furrë ju mundëson përgatitje të përsosur të ushqimit.
Teknologjia Aeroperfect
Sistemi inovativ i ventilatorëve, i frymëzuar nga dizajni në industrinë e aviacionit
Sistem i avancuar ventilatori me shpejtësi të madhe rrotulluese mundëson qarkullim konstant dhe të barabartë të ajrit në furrë. Ajri i nxehtë arrin në të gjitha këndet e furrës, duke mundësuar pjekje të barabartë.
Sistemi i ventilatorit i frymëzuar me dizajn të aviacionit, për distribuim optimal të ajrit
Sistemi i ventilatorit i frymëzuar me dizajn të aviacionit, për distribuim optimal të ajrit
Punë më efikase e ventilatorit
Sistem inovativ i ventilatorit, i frymëzuar me dizajn në industrinë e aviacionit
Më shumë
Sipërfaqe dhe fuqi më e madhe e ngrohësit të Grillit
Sipërfaqja e ridizajnuar e ngrohësit të Grillit tani është më e madhe dhe mundëson ngrohje më të fortë dhe më të barabartë në tërë gjerësinë e furrës, që garanton nivel të barabartë të pjekjes në çdo kënd.
New & enlarged grill heater design
Dizaj i ri & sipërfaqe më e madhe e ngrohësit të Grillit
Fuqi më e madhe e ngrohësit
Sipërfaqe dhe fuqi më e madhe e ngrohësit të Grillit
Më shumë
Dizajni i ri i brendisë së furrës & algoritmi i punës
Dizajni i ri i brendisë së furrës minimizon humbjen e nxehtësisë gjatë pjekjes. Algoritmi i avancuar për kontrollin e temperaturës zvogëlon fluktuimin e temperatures gjatë punës, duke mundësuar që ushqimi të mbajë formën dhe teksturën e përsosur.
Dizajni i ri i brendisë së furrës që minimizon fluktuimin e temperaturës
Dizajni i ri i brendisë së furrës që minimizon fluktuimin e temperaturës
Algoritmi i ri për kontroll precize të temperaturës
Dizajni i ri i brendisë së furrës & algoritmi i punës
Më shumë

AeroPerfect Teknologija

itemModel.imageName
itemModel.imageName
Beko-aeroperfect_Beko-site2
Beko-aeroperfect_Beko-site

Mësoni për furrat AeroPerfect

BBIR13300XC

Furrë montuese (60 cm, 72 L)

Furrë montuese (60 cm, 72 L) BBIR13300XC
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BBIS13300XMSE

Furrë montuese (60 cm, 72 L)

Furrë montuese (60 cm, 72 L) BBIS13300XMSE
 • Steamaid™: Pjekje më e fryrë dhe më krokante
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BBIM13300XM

Furrë montuese (60 cm, 72 L)

Furrë montuese (60 cm, 72 L) BBIM13300XM
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BBIM13300XPSE

Furrë montuese (60 cm, 72 L)

Furrë montuese (60 cm, 72 L) BBIM13300XPSE
 • Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BBIE14100X

Furrë montuese (60 cm, 72 L)

Furrë montuese (60 cm, 72 L) BBIE14100X
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BBIE12100BD

Furrë montuese (60 cm, 66 L)

Furrë montuese (60 cm, 66 L) BBIE12100BD
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit