Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Pajisje gatimi jomontuese

rezultati (29)

FSS64010DW

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 60 cm) FSS64010DW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSE64320DS

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE64320DS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSE64010DW

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE64010DW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSE64320DW

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE64320DW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
 • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

FSM57300GX

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 50 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 50 cm) FSM57300GX
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSS57100GW

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 50 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 50 cm) FSS57100GW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67320GXS

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320GXS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSE66000GS

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE66000GS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSE66000GW

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE66000GW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSS66000GW

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 60 cm) FSS66000GW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSS67000GW

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Tradicionale, 60 cm) FSS67000GW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSE67310GX

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE67310GX
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67300GWS

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67300GWS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSE67300GW

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE67300GW
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

FSM67320DWS

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Multi-funksionale, 60 cm) FSM67320DWS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
rezultati (29)