Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Pllaka montuese

rezultati (43)

FSE67300GW

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm)

Pajisje gatimi jomontuese (Ventilator ndihmës, 60 cm) FSE67300GW
  • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

HII64200FMTZG

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm)

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm) HII64200FMTZG
  • IndyFlex®: Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj
  • Menaxhimi i energjisë: Rregullim i lehtë i konsumit maksimal të energjisë

HILM 64120 S

Pllakë montuese (Karburant i dyfishtë, 60 cm)

Pllakë montuese (Karburant i dyfishtë, 60 cm) HILM 64120 S
  • Gatim më i shpejtë dhe më efikas me dizajn të veçantë të ndezësit
  • Siguria e gazit: Ndërprerja automatike e gazit

HII 64850 FHTI

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm)

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm) HII 64850 FHTI
  • Qasje direkte Premium: Kontrolle të qarta dhe të thjeshta
  • HobToHood®: Ventilim i zgjuar
  • IndyFlex®: Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj
rezultati (43)