Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

rezultati (17)

GN163220S

Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm)

Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm) GN163220S
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Filtri Active Odour: aromat dhe bakteret e padëshiruara zvogëlohen

GN1416220CX

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1416220CX
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

GN163130ZGB

Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm)

Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm) GN163130ZGB
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

DSA240K21W

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje lartë, 54 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje lartë, 54 cm) DSA240K21W
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

RCSA330K20W

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCSA330K20W
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

RCSA330K20PT

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCSA330K20PT
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

RDSA290M20W

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje lartë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje lartë, 59.5 cm) RDSA290M20W
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

RCNA366I30XB

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCNA366I30XB
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • CoolRoom®: Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë

RCNA366E30ZXB

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCNA366E30ZXB
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

RCNA366E35XB

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCNA366E35XB
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë

RCNA406I30XB

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCNA406I30XB
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • CoolRoom®: Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë

RDSA280K20W

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje lartë, 54 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje lartë, 54 cm) RDSA280K20W
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

RCNE560E35ZXB

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 70 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 70 cm) RCNE560E35ZXB
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

RCNA366K30W

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCNA366K30W
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

RCNA366K30XB

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCNA366K30XB
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj
rezultati (17)