Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

Shumë dyer

rezultati (6)

GN1426233ZDRXN

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1426233ZDRXN
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

GN1416231XPN

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1416231XPN
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • MultiZone: Frigorifer friz me një prekje

GNE60531XN

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 84 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 84 cm) GNE60531XN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë

GN1426234ZDXN

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1426234ZDXN
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

GN1406231XBN

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1406231XBN
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • CoolRoom®: Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë
 • Raft i derës i rregullueshëm nga lartësia

GN1416232ZXN

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1416232ZXN
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
rezultati (6)