Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

GN1426233ZDRXN: Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

GN1426233ZDRXN
GN1426233ZDRXN
GN1426233ZDRXN
shadow

Drag image left & right to rotate.

GN1426233ZDRXN: Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Klasa e energjisë A+
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
Thellësia 90.8 cm
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

EverFresh+®

Deri në 3x freski më të gjatë

Ushqimet tuaja të freskëta nuk kanë nevojë të shkojnë dëm përsëri. Kontrollet e sakta të temperaturës dhe lagështisë minimizojnë kondensimin në tabaka, duke mbajtur të freskëta frutat dhe perimet tuaja deri në 3 herë më të freskëta në mënyrë që të keni të gjithë përbërësit e shëndetshëm sa herë që ju nevojiten.

Active Fresh Blue Light

Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur

Ushqimi i freskët ndonjëherë humb vitaminat duke qëndruar në frigorifer. Active Fresh Blue Light ™ ndihmon frutat dhe perimet të vazhdojnë fotosintezën, duke ruajtur nivelet e vitaminës C, aromat natyrore dhe ushqyesit në fruta dhe perime, dhe duke i mbajtur ato të freskëta deri në 30% më gjatë. Kjo do të thotë më pak blerje për ju dhe ushqime më të shëndetshme për familjen.

ProSmart™ Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Nëse frigoriferi juaj është energjik, gurgullues, është koha për të bërë ndryshimin. Falë dizajnit të tij inovativ, Kompresori ProSmart Inverter siguron ftohje më të shpejtë me më pak energji dhe funksionim katër herë më të qetë se sa kompresorët mesatar të frigoriferit. Ai përshtatet më shpejt me lëkundjet e temperaturës, e mban ushqimin të freskët për më shumë kohë dhe kursen në faturat tuaja të energjisë, të gjitha në të njëjtën kohë.

MultiZone

Frigorifer friz me një prekje

FALSE

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Me shumë dyer

Lartësia

182 cm

Thellësia

90.8 cm

Thellësia

70.5 cm

Energy Efficiency Class

F

ProSmart Inverter Compressor

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

EverFresh+

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Ice+

me Lidhje të ujit nga rubineti

Lloji i dispanzerit të ujit

Dispanzeri i ujit me lidhje të ujit nga rubineti

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

Çelik i pandryshkur i errët

Noise Emission Class

C

Adjustable Temperature Compartment Type

Fresh food / freezer (4-star)

Product Series

bPRO 700
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

617

Total Volume (l)

565 L

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

369 L

Frozen Food Storage Volume (l)

196 L
Teknologjitë

Teknologjia e rregullimit të temperaturës

MultiZona

ProSmart Inverter Compressor

Funksioni Eko

Opsioni Pushimi

Karakteristikat e frigoriferit

EverFresh+

Ngjyra e kaltër ActiveFresh

IonGuard

Lloji i raftit të frigoriferit

Qelq

FlexiLift

Lloji i dispanzerit të ujit

Dispanzeri i ujit me lidhje të ujit nga rubineti

Filtri kundër përzierjes së aromave

CoolRoom

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

2

Kapaciteti i tabakut të vezëve

10
Karakteristikat e frizit

Ice+

me Lidhje të ujit nga rubineti

Ngrirje e shpejtë

Numri i sirtareve të ngrirjes

3

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

2 kg

Daily Freezing Capacity (kg/day)

4.6 kg

MultiZone Compartment Daily Freezing Capacity (kg/day)

4.6 kg
Dizajni

Lloji i dispanzerit të ujit

Dispanzeri i ujit me lidhje të ujit nga rubineti

LED Illumination

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Pozicioni i ekranit

Në derë

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

Çelik i pandryshkur i errët
Performanca & Konsumimi

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

412.05

Daily Energy Consumption (kWh/day)

1.09

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

1.584

Noise Level (dBA)

39 dBA

Climate Class

SN-ST

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

38

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.596

Preservation Time at Power Cut (hours)

10

Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l)

369 L

Frozen Food Storage Volume (l)

196 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

4.6 kg
Dimensionet & Pesha

Lartësia

182 cm

Thellësia

90.8 cm

Thellësia

70.5 cm

Pesha

124 kg

Lartësia e paketuar

192.2 cm

Gjerësia e paketuar

97.8 cm

Thellësia e paketuar

78 cm

Pesha e paketuar

134 kg
Siguria

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët

Mbështetje