Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

rezultati (43)

BDFS15020W

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë) BDFS15020W
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
 • Gota pa shenja uji
 • Mbështetës pjatash Easy-fold: Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

BDFN26420XQ

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) BDFN26420XQ
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Shportë rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

DVN05320S

Enëlarëse jomontuese (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DVN05320S
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

DVS05024W

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë) DVS05024W
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
 • Mbështetës pjatash Easy-fold: Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

BDFN36650XC

Enëlarëse jomontuese (16 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (16 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) BDFN36650XC
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

BDFN26430X

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) BDFN26430X
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Shportë rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

BDFS26130XA

Enëlarëse jomontuese (11 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Enëlarëse jomontuese (11 karakteristikat e vendit, Vija e hollë) BDFS26130XA
 • AutoDose: Detergjent optimal, pastrim efikas
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Mbështetës pjatash Easy-fold: Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

DVN06430W

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DVN06430W
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Shportë rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

DFS05024X

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë) DFS05024X
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
 • Mbështetës pjatash Easy-fold: Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

DVS05025W

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë) DVS05025W
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
 • Mbështetës pjatash Easy-fold: Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

DVN04321W

Enëlarëse jomontuese (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DVN04321W
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

DEN48520XAD SHD

Enëlarëse jomontuese (15 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (15 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DEN48520XAD SHD
 • AutoDose: Detergjent optimal, pastrim efikas
 • Raft i sipërm i rregullueshëm nga lartë
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

DFN26420X

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DFN26420X
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Shportë rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

DVS05025S

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Enëlarëse jomontuese (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë) DVS05025S
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
 • Mbështetës pjatash Easy-fold: Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

DFN16411W

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse jomontuese (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DFN16411W
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Shportë rrëshqitëse për thika, lugë dhe pirunë: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
rezultati (43)