Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Frigoriferë të kombinuar montues

rezultati (13)

BDSA180K3SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje lartë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje lartë, 54 cm) BDSA180K3SN
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Safety Glass: Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

BDSA250K3SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje lartë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje lartë, 54 cm) BDSA250K3SN
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Safety Glass: Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

BCSE400E40SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 69 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 69 cm) BCSE400E40SN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • CoolRoom®: Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

BCNE400E50SHN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 69 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 69 cm) BCNE400E50SHN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

BCNE400E40SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 69 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 69 cm) BCNE400E40SN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

BCSA285K3SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCSA285K3SN
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

BCHA275K3SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCHA275K3SN
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj
 • Safety Glass: Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

BCHA275E4SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCHA275E4SN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • CoolRoom®: Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

BCNA306E3S

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCNA306E3S
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

BCNA275E3S

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCNA275E3S
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

BCNA275E4SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCNA275E4SN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

BCNA275E4FN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCNA275E4FN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

BCNA306E4SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCNA306E4SN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
rezultati (13)

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions