Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Blenderë

rezultati (19)

HBA7753X

Blender dore (750 W)

Blender dore (750 W) HBA7753X
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HBA5550W

Blender dore (550 W)

Blender dore (550 W) HBA5550W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HBS6700W

Blender dore (700 W)

Blender dore (700 W) HBS6700W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HBA6700W

Blender dore (1000 W)

Blender dore (1000 W) HBA6700W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

TBN7606W

Blender tavoline (600 W, 1.75 L)

Blender tavoline (600 W, 1.75 L) TBN7606W
 • Thika të veshura me zirkon: Thika më të mprehta dhe më të qëndrueshme
 • Thyrje akulli: Pije të akullta, me prekjen e një butoni
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

TBN7802DX

Blender tavoline (800 W, 1.5 L)

Blender tavoline (800 W, 1.5 L) TBN7802DX
 • Thyrje akulli: Pije të akullta, me prekjen e një butoni
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

SMM888BX

Aparat për supë (1000 W, 1.75 L)

Aparat për supë (1000 W, 1.75 L) SMM888BX
 • Thyrje akulli: Pije të akullta, me prekjen e një butoni
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

TBN7602W

Blender tavoline (600 W, 1.75 L)

Blender tavoline (600 W, 1.75 L) TBN7602W
 • Thyrje akulli: Pije të akullta, me prekjen e një butoni
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

HBA7608W

Blender dore (700 W)

Blender dore (700 W) HBA7608W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HBS6702W

Blender dore (700 W)

Blender dore (700 W) HBS6702W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HBS7750X

Blender dore (750 W)

Blender dore (750 W) HBS7750X
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HBA7753X

Blender dore (750 W)

Blender dore (750 W) HBA7753X
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

TBN7400W

Blender tavoline (400 W, 1.75 L)

Blender tavoline (400 W, 1.75 L) TBN7400W
 • Thyrje akulli: Pije të akullta, me prekjen e një butoni
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

HBA7606W

Blender dore (700 W)

Blender dore (700 W) HBA7606W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar
rezultati (19)