Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Qëndrueshmëria në Beko. Një planet më i shëndetshëm për një të ardhme më të shëndetshme.
Listoni

Natyra në çdo gjë që bëjmë

Jemi më të lidhur se kurrë më parë. E kuptojmë se një jetë e shëndetshme është e mundur vetëm në një planet të shëndetshëm.

Pasqyrë
Aktivitetet
Objektivat

Duke shfrytëzuarfuqinë e natyrës

Rrugëtimi ynë fillon me përzgjedhjen tonë të lëndëve të para të qëndrueshme, që pasohet nga veprime të guximshme në prodhim. Marrja e ujit të shiut, energjia elektrike e gjelbër, përdorimi i materialeve të ricikluara dhe bio janë vetëm disa nga mënyrat në bazë të së cilave ne lidhim natyrën me Beko.

Pasqyrë
Detajet

BioCycle Mbeturinat nuk duhet të hidhen

Mbeturinat e lëvozhgave të vezëve dhe plastika e qëndrueshme me bazë bio përdoren për të krijuar komponentat kryesore të frigoriferëve tanë BioCycle .

Pasqyrë
Detajet

RecycledNet Mbledhja e mbeturinave plastike

Mbrojtja e botës ujore duke i kthyer rrjetat e tepërta të peshkimit në furrat tona të rrjetit të ricikluar RecycledNet.

Pasqyrë
Detajet

RecycledTub Pastrimi i plastikës mbeturinave

Përdorimi i shisheve të ricikluara të plastikës për të prodhuar rrobalarëset dhe rrobatharëset tona RecycledTub

Pasqyrë
Detajet

RecycledDry Trajtimi i mbeturinave plastike për një përdorim

Ripërdorimi i mbeturinave plastike për prodhimin e rrobatharëseve RecycledDry.

Pasqyrë
Detajet

BioCoffee Më shumë se vetëm mbeturina

Përdorimi i mbeturinave të kafesë së bluar në prodhimin e aparateve të Espressos BioCoffee™.

Ndjekja e rrugës më të gjelbër për një planet më të shëndetshëm

Ulja e emetimeve për të ndihmuar që planeti të marrë frymë më lehtë.

Zgjidhjet tona të transportit për reduktimin e emetimeve përfshijnë një zhvendosje drejt lëvizjes hekurudhore dhe detare, dhe paketimi ynë miqësor ndaj natyrës ndihmon për ta mbajtur planetin tonë të shëndetshëm.

Pasqyrë
Detajet

Produkte të qëndrueshme në majë të gishtave

Beko ju fton që të vini dhe të ndani këtë rrugëtim duke bërë qëndrueshmërinë zgjidhje të lehtë. Produktet tona me efikasitet energjetik ju ndihmojnë të ruani resurset jetike- bashkohuni me ne të bëjmë planetin një vend më të shëndetshëm.

Pasqyrë
Pompa e nxehtësisë e shpjeguar

Energy Hero Dishwasher me 10% efikasitet energjetik më të lartë se sa klasa më e mirë energjetike. Një hero energjetik me performancën e fundit!

Pasqyrë
AquaTech®E shpjeguar si

AquaTech performancë 50% më e shpejtë & më e mirë performancë 50% më e shpejtë & më e mirë standardeve të energjisë.

Pasqyrë
Split & Cook e shpjeguar

Split & Cook Ndaj hapërsirën, ndaj energjinë.

Pasqyrë
Teknologjia e shpjeguar

Energy Efficient Dishwasher Duke përdorur deri në 25% më pak energji.

Pasqyrë
Impiantet tona të riciklimit

Krijojmë markën tonë duke mos lënë asgjë mbrapa

326

Gwh e energjisë së kursyer*

160,000

tonë të CO2 të emisionit të parandaluara*

6.5

milion tonë e ujit të kursyer*

Jetesë më e shëndetshme për gjeneratat e ardhshme

Partneritetet dhe teknologjitë tona mbështetin njerëzit për të bërë një stil jetese më të shëndetshëm në një planet më të shëndetshëm.

Eat Like a Pro by Beko

Kampionimi i stileve të jetesës së shëndetshme dhe ndryshim frymëzues për fëmijët.

Beko u bashkua me FC Barcelona (FCB), Ekipin e Basketbollit të Burrave të Fenerbahçes dhe Esports LEC për të edukuar fëmijët rreth ushqimit të shëndetshëm dhe për të trajtuar obezitetin në fëmijëri.

Pasqyrë
Simulimi i ciklit diell

HarvestFresh Produktet që promovojnë jetesën e shëndetshme
Simulimi i ciklit natyral të diellitpër të mbajtur frutat dhe perimet të freskëta

Pasqyrë
Teknologjia me avull

SteamSolutions Jetesa e shëndetshme shijon mirë
Furrat tona me avull ofrojnënjë mënyrë të shëndetshme për të pasuruar ushqimin

Pasqyrë
Bëjmë ndryshim
Unicef

Partneritet me UNICEF-in për të promovuar një mënyrë më të mirë të të ushqyerit për fëmijët shkollor në Amerikën Latine

Ne kemi përdorur platforma edukative dhe informative për të motivuar dhe fuqizuar fëmijët për të bërë zgjedhje më të shëndetshme.

*Shifrat, veprimet dhe objektivat e kompanisë mëmë, Arçelik.

**Rishikuar për të zvogëluar për 50.4% emetimet e gazrave të serrës në përputhje me skenarin 1.5 shkallë celsius – në fazën e aprovimit.

Intertek bëri teste laboratorike 7-ditore për matjet e Vitaminës C dhe Vitaminës A në domate dhe speca të gjelbër të ekspozuar në dritë të drejtpërdrejtë.

Në partneritet me UNICEF-in në mes të viteve 2018-2020.

Real Leaders logo

Real Leaders Top 200

Beko është renditur në vendin e 20-të në 200 kompanitë më me ndikim Liderëve Real 2022.

S&P Global logo

86 nga 100

Arçelik, e cila është kompania mëmë e Beko-s, arriti rezultatin më të lartë (86/100) në industrinë e saj në Vlerësimin e Qëndrueshmërisë së Korporatës Globale S&P 2021.

CDP logo

Arçelik received A

Si Beko, ne jemi krenarë për kompaninë tonë mëmë Arçelik për marrjen A- në Programet e Ndryshimeve Klimatike dhe Sigurisë së Ujit CDP 2021 duke raportuar operacionet e saj në Turqi.

Sustainanalytics logo

Low ESG Risk Rating

Në dhjetor të vitit 2021, kompania mëmë e Beko-s, Arçelik, mori një vlerësim të rrezikut ESG prej 12.1 nga Qëndrueshmëria dhe rreziku u vlerësua në nivel të ulët për të përjetuar ndikime materiale nga faktorët ESG.

Ecovadis logo

Medalja e artë në vitin 2021

Si Beko, jemi jashtëzakonisht krenarë që kompania jonë mëmë ka marrë Medaljen e Artë nga Ecovadis në 2021.