Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

rezultati (24)

BIS14300BCS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIS14300BCS
 • Steamaid™: Pjekje më e fryrë dhe më krokante
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM24400GCS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM24400GCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM24400BCS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM24400BCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIE25400XM

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIE25400XM
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIDM15500XDS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIDM15500XDS
 • Furrë e kombinuar me avull: Gatim i shëndetshëm me fuqinë e avullit
 • PizzaPro™: Pica në stilin e picerisë në 5 min
 • Sondë mishi për mish papjekur, të mesëm ose pjekur shumë

BIM26301XC

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM26301XC
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BUE22001X

Furrë montuese (-, 66 L)

Furrë montuese (-, 66 L) BUE22001X
 • Dritë e brendshme: Pamje e qartë e ushqimit ndërsa gatuhet
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIE22000X

Furrë montuese (60 cm, 66 L)

Furrë montuese (60 cm, 66 L) BIE22000X
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIE22400XP

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIE22400XP
 • Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM25302X

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM25302X
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIR32400XMS

Furrë montuese (60 cm, 82 L)

Furrë montuese (60 cm, 82 L) BIR32400XMS
 • Kapacitet më i madh në dimensione standarde
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BVM34500B

Furrë montuese (60 cm, 80 L)

Furrë montuese (60 cm, 80 L) BVM34500B
 • Kapacitet më i madh në dimensione standarde
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIE24301B

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIE24301B
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIE24301W

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIE24301W
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM24301ZGCS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM24301ZGCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit
rezultati (24)