Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Pajisje Gatimi dhe Friteza

rezultati (4)

FRL 2242 B

Fritezë (Ajri, 1500 W)

Fritezë (Ajri, 1500 W) FRL 2242 B
  • Kohëmatës i integruar: Koha e saktë, rezultate pa mund
  • Lugë për matjen e vajit: Patate të skuqura të shëndetshme me një lugë të vetme vaj

FRL 2244 B

Fritezë (Ajri, 1500 W)

Fritezë (Ajri, 1500 W) FRL 2244 B
  • Kohëmatës i integruar: Koha e saktë, rezultate pa mund
  • Lugë për matjen e vajit: Patate të skuqura të shëndetshme me një lugë të vetme vaj

FRL 5388 B

Fritezë (Ajri, 2400 W)

Fritezë (Ajri, 2400 W) FRL 5388 B
  • Kohëmatës i integruar: Koha e saktë, rezultate pa mund
  • Lugë për matjen e vajit: Patate të skuqura të shëndetshme me një lugë të vetme vaj

FRL 3374 B

Fritezë (Ajri, 1750 W)

Fritezë (Ajri, 1750 W) FRL 3374 B
  • Kohëmatës i integruar: Koha e saktë, rezultate pa mund
  • Lugë për matjen e vajit: Patate të skuqura të shëndetshme me një lugë të vetme vaj
rezultati (4)

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions