Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Grirëse dhe mikserë

rezultati (19)

HMM7350DX

Mikser dore (350 W)

Mikser dore (350 W) HMM7350DX
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

CHG7504W

Grirës ushqimi (500 W, 1000 ml)

Grirës ushqimi (500 W, 1000 ml) CHG7504W
 • Thika të veshura me zirkon: Thika më të mprehta dhe më të qëndrueshme
 • Thika me dy nivele: Rezultate më të barabarta të grirjes

CHP7504W

Grirës ushqimi (500 W, 500 ml)

Grirës ushqimi (500 W, 500 ml) CHP7504W
 • Thika me dy nivele: Rezultate më të barabarta të grirjes

HMM7420W

Mikser dore (425 W)

Mikser dore (425 W) HMM7420W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HMM5400W

Mikser dore (425 W)

Mikser dore (425 W) HMM5400W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HMM7422W

Mikser dore (425 W)

Mikser dore (425 W) HMM7422W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HMM7350X

Mikser dore (350 W)

Mikser dore (350 W) HMM7350X
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

CHP6450W

Grirës ushqimi (450 W, 500 ml)

Grirës ushqimi (450 W, 500 ml) CHP6450W
 • Thika me dy nivele: Rezultate më të barabarta të grirjes

CHP5554W

Grirës ushqimi (550 W, 750 ml)

Grirës ushqimi (550 W, 750 ml) CHP5554W
 • Thika me dy nivele: Rezultate më të barabarta të grirjes

HMM6420W

Mikser dore (425 W)

Mikser dore (425 W) HMM6420W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar

HMM7424W

Mikser dore (425 W)

Mikser dore (425 W) HMM7424W
 • Turbo bluarje: Rritja e energjisë për përbërësit e vështirë për tu bluar
rezultati (19)