Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Aparte për kafe dhe çaj

rezultati (10)

BKK 2300 Gri (EU)

Aparat për kafe turke (670 W, 3 Gotë)

Aparat për kafe turke (670 W, 3 Gotë) BKK 2300 Gri (EU)
 • CookSense: Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

TKM 8961 B

Aparat për kafe turke (1100 W, 6 Gotë)

Aparat për kafe turke (1100 W, 6 Gotë) TKM 8961 B
 • CookSense: Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

TKM 2940 K

Aparat për kafe turke (500 W, 4 Gotë)

Aparat për kafe turke (500 W, 4 Gotë) TKM 2940 K
 • CookSense: Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

CEG5301X

Aparat për Espresso (19 Bar)

Aparat për Espresso (19 Bar) CEG5301X
 • Lartësia e rregullueshme e grykës: Espresso në 3 madhësi filxhani
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

BKK 2300 Beyaz (EU)

Aparat për kafe turke (670 W, Gotë)

Aparat për kafe turke (670 W, Gotë) BKK 2300 Beyaz (EU)
 • CookSense: Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

CEG5311X

Aparat për Espresso (19 Bar)

Aparat për Espresso (19 Bar) CEG5311X
 • Lartësia e rregullueshme e grykës: Espresso në 3 madhësi filxhani
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CEP5152B

Aparat për Espresso (15 Bar)

Aparat për Espresso (15 Bar) CEP5152B
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

FCM1321W

Aparat kafeje me filtër (10 Gotë)

Aparat kafeje me filtër (10 Gotë) FCM1321W
 • Aroma Selection: Kafe më e pasur, më intensive
 • Drip-stop:Mundësia për të hequr tenxheren gjatë vlimit pa rrëmujë
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CFM6350I

Aparat kafeje me filtër (10 Gotë)

Aparat kafeje me filtër (10 Gotë) CFM6350I
 • Drip-stop:Mundësia për të hequr tenxheren gjatë vlimit pa rrëmujë
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme
rezultati (10)