Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BKK 2300 Beyaz (EU): Aparat për kafe turke (670 W, Gotë)

BKK 2300 Beyaz (EU)
BKK 2300 Beyaz (EU)
shadow

Drag image left & right to rotate.

BKK 2300 Beyaz (EU): Aparat për kafe turke (670 W, Gotë)

L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Power
Energjia
0

Karakteristikat

CookSense

Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

Teknologjia CookSense siguron që shkumëzimi të ndalet në kohën e duhur dhe të sigurojë shkumën e përsosur. E vetmja gjë që duhet të bësh është të shijosh kafenë tënde kremoze, aromatike dhe të shijshme, filxhan pas filxhani.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Energjia

670 W

Materiali i enës së çajit

Plastikë

Një prekje

Indikatori i mungesës së fasules

CookSense

Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

Kundër derdhjes

Programet

Një prekje

Karakteristikat & funksionet

Një prekje

Indikatori i mungesës së fasules

Teknologjitë

CookSense

Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

Kundër derdhjes

Dizajnet & materialet

Ngjyra

E bardhë

Materiali i enës së çajit

Plastikë
Performanca & Konsumimi

Energjia

670 W

Frekuenca

50 - 60 Hz

Tensioni

220 - 240 V
Dimensionet & Pesha

Lartësia

23.7 cm

Thellësia

15.7 cm

Thellësia

17.9 cm

Pesha

1.86 kg

Lartësia e paketuar

24 cm

Gjerësia e paketuar

32.5 cm

Thellësia e paketuar

28 cm

Pesha e paketuar

2.53 kg