Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

Aparate për espreso

rezultati (4)

CEG5301X

Aparat për Espresso (19 Bar)

Aparat për Espresso (19 Bar) CEG5301X
  • Lartësia e rregullueshme e grykës: Espresso në 3 madhësi filxhani
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CEG5311X

Aparat për Espresso (19 Bar)

Aparat për Espresso (19 Bar) CEG5311X
  • Lartësia e rregullueshme e grykës: Espresso në 3 madhësi filxhani
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CEP5152B

Aparat për Espresso (15 Bar)

Aparat për Espresso (15 Bar) CEP5152B
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme
rezultati (4)