Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

CEP5152B: Aparat për Espresso (15 Bar)

CEP5152B
CEP5152B
CEP5152B
CEP5152B
shadow

Drag image left & right to rotate.

CEP5152B: Aparat për Espresso (15 Bar)

Kapaciteti i rezervuarit të ujit 1200 mL
Presion 15 bar
Ngjyra E zezë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Këmbë anti-rrëshqitëse

Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

Këmbët kundër rrëshqitjes do të sigurojnë aparatin tuaj të espressos, duke e bërë atë të qëndrojë fortë dhe qëndrueshëm në tryezë

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Kapaciteti i rezervuarit të ujit

1200 mL

Tabaka për pikim që hiqet

Rezervuar i ndashëm uji

Shkumëzues qumështi

Programet

Rregullimi i madhësisë së gotës

Karakteristikat & funksionet

Shkumëzues qumështi

Rezervuar i ndashëm uji

Dizajnet & materialet

Ngjyra

E zezë
Performanca & Konsumimi

Presion

15 bar

Frekuenca

50 - 60 Hz

Tensioni

220 - 240 V
Dimensionet & Pesha

Lartësia

31.5 cm

Thellësia

19.2 cm

Thellësia

32 cm

Pesha

3.71 kg

Lartësia e paketuar

36.8 cm

Gjerësia e paketuar

36.1 cm

Thellësia e paketuar

24.6 cm

Pesha e paketuar

4.41 kg

Mbështetje