Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

rezultati (6)

TBN7606W

Blender tavoline (600 W, 1.75 L)

Blender tavoline (600 W, 1.75 L) TBN7606W
  • Thika të veshura me zirkon: Thika më të mprehta dhe më të qëndrueshme
  • Thyrje akulli: Pije të akullta, me prekjen e një butoni
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

TBN7802DX

Blender tavoline (800 W, 1.5 L)

Blender tavoline (800 W, 1.5 L) TBN7802DX
  • Thyrje akulli: Pije të akullta, me prekjen e një butoni
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

TBN7400W

Blender tavoline (400 W, 1.75 L)

Blender tavoline (400 W, 1.75 L) TBN7400W
  • Thyrje akulli: Pije të akullta, me prekjen e një butoni
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

TBN6602W

Blender tavoline (600 W, 1.5 L)

Blender tavoline (600 W, 1.5 L) TBN6602W
  • Thyrje akulli: Pije të akullta, me prekjen e një butoni
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme
rezultati (6)