Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

rezultati (15)

HII 95850 FHTI

Pllakë montuese (Induksion, 90 cm)

Pllakë montuese (Induksion, 90 cm) HII 95850 FHTI
  • Qasje direkte Premium: Kontrolle të qarta dhe të thjeshta
  • HobToHood®: Ventilim i zgjuar
  • IndyFlex®: Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj

HII64500FHT

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm)

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm) HII64500FHT
  • IndyFlex®: Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj

HII 68811 NT

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm)

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm) HII 68811 NT
  • Qasje direkte Premium: Kontrolle të qarta dhe të thjeshta
  • IndyFlex+®:Hapësirë ​​gatimi plotësisht fleksibël për t'u përputhur me enët tuaja të gatimit
  • IndyFlex®: Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj

HII 64500 FHTW

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm)

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm) HII 64500 FHTW
  • IndyFlex®: Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj

HII64200FMTW

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm)

Pllakë montuese (Induksion, 60 cm) HII64200FMTW
  • IndyFlex®: Enë gatimi fleksibël për tu përputhur me tiganët tuaj
  • Menaxhimi i energjisë: Rregullim i lehtë i konsumit maksimal të energjisë
rezultati (15)