Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BBIE14100X: Furrë montuese (60 cm, 72 L)

BBIE14100X
BBIE14100X
BBIE14100X
BBIE14100X
shadow

Drag image left & right to rotate.

BBIE14100X: Furrë montuese (60 cm, 72 L)

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore A
Lloji i ekranit Kohëmatësi mekanik
Lartësia 59.5 cm
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Ndriçimi halogjen

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapësirën e furrës tuaj, kështu që ju mund të vështroni ushqimet tuaja edhe me derën e mbyllur.

Dera e qëndrueshme

Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

Enët e nxehta, të rënda dhe tenxheret mund të jenë të vështira të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa deri në 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës dhe ndihuni të sigurt.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

60 cm

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Numri i funksioneve

6

Lloji i ekranit

Kohëmatësi mekanik

Vëllimi i hapësirës kryesore

72 L

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore

A

Pastrim me avull

SteamShine

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Ventilator ndihmës

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Funksionet e hapësirës kryesore

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Ventilator ndihmës

Numri i funksioneve

6

Ventilator ndihmës

Gatim tradicional

Skarë elektrike

Gjysmë skarë me ventilator

Përforcues

Ngrohje e poshtme

Aksesorët standard

Numri i sirtarëve standard

1

Numri i rafteve të telave standard

1
Pastrimi

Pastrim me avull

SteamShine
Teknologjitë

Lloji I skarës

Skarë elektrike

Ventilatori ftohës

Dizajni

Lloji i ndriçimit

Ndriçim halogjen

Lloji i ekranit

Kohëmatësi mekanik

Qelqi i lëvizshëm i derës

Numri i hapësirave

1

Numri i niveleve të rafteve

Raftet anësore me 5 nivele

Ngjyra e hapsirës

Smalt i zi

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Performanca & Konsumimi

Vëllimi i hapësirës kryesore

72 L

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore

A

Burimi i nxehtësisë së hapësirës kryesore

Elektrike

Fuqia totale elektrike

2400 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Pesha

30 kg

Lartësia e paketuar

65.5 cm

Gjerësia e paketuar

66 cm

Thellësia e paketuar

66 cm

Pesha e paketuar

32.4 kg

Dimensionet e dollapit (WxDxH) (mm)

560×550×590

Dimensionet e dollapit (W×D×H) (mm)

560×550×600