Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

rezultati (53)

BIE22400XP

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIE22400XP
 • Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM25402XMS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM25402XMS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

OIM 27201 A

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) OIM 27201 A
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM31300BCS

Furrë montuese (60 cm, 82 L)

Furrë montuese (60 cm, 82 L) BIM31300BCS
 • Kapacitet më i madh në dimensione standarde
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIR32400XMS

Furrë montuese (60 cm, 82 L)

Furrë montuese (60 cm, 82 L) BIR32400XMS
 • Kapacitet më i madh në dimensione standarde
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BBIE12100BD

Furrë montuese (60 cm, 66 L)

Furrë montuese (60 cm, 66 L) BBIE12100BD
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIE24300BCS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIE24300BCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIE22300X

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIE22300X
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIM19700DXMS

Furrë montuese (60 cm, 70 L)

Furrë montuese (60 cm, 70 L) BIM19700DXMS
 • PizzaPro™: Pica në stilin e picerisë në 5 min
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës

BIM19700XMS

Furrë montuese (60 cm, 70 L)

Furrë montuese (60 cm, 70 L) BIM19700XMS
 • PizzaPro™: Pica në stilin e picerisë në 5 min
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës

BIM25300XP

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM25300XP
 • Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BVM34500B

Furrë montuese (60 cm, 80 L)

Furrë montuese (60 cm, 80 L) BVM34500B
 • Kapacitet më i madh në dimensione standarde
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BIWM15500XDS

Furrë montuese (60 cm, 68 L)

Furrë montuese (60 cm, 68 L) BIWM15500XDS
 • Furrë mikrovalore e kombinuar: Gatim konvencional dhe mikrovalë e kombinuar për ushqime më të shpejta
 • Sondë mishi për mish papjekur, të mesëm ose pjekur shumë
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

BBIE14100X

Furrë montuese (60 cm, 72 L)

Furrë montuese (60 cm, 72 L) BBIE14100X
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BBIM13300XPE

Furrë montuese (60 cm, 72 L)

Furrë montuese (60 cm, 72 L) BBIM13300XPE
 • Dritë e brendshme: Pamje e qartë e ushqimit ndërsa gatuhet
 • Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
rezultati (53)