Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RCSA406K30W: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

RCSA406K30W
RCSA406K30W
RCSA406K30W
shadow

Drag image left & right to rotate.

RCSA406K30W: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Klasa e energjisë A++
Thellësia 59.5 cm
Lloji i sistemit të ftohjes Statike
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët
Storage Space
Ushqim i freskët Kapaciteti
0
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

Ndriçimi Led®

Shikim i qartë i brendisë

Mund të jetë e ndërlikuar të shikoni gjithçka që keni në frigoriferin tuaj, veçanërisht në qoshet dhe në pjesën e pasme të rafteve. Nriçimi Led® përmban zinxhirë LED në pjesën e sipërme të frigoriferit dhe për çdo raft në murin anësor, kështu që mund të shikoni qartë në të gjithë ftohësin. Është më efikase për energjinë se sa ndriçimi standard.

MinFrost®

Ngrirje minimale

Grumbullimi i ngricave në frigoriferët statik bën ushqimin të ngjitet dhe pajisja konsumon më shumë energji. Falë sistemit special të avullimit të MinFrost®, akumulimi i akullit në ngrirje zvogëlohet në mënyrë dramatike. Kjo do të thotë që ushqimi i ngrirë do të ruhet më mirë dhe me më pak energji, ndërsa do të duhet ta shkrini më rrallë.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Qelq i sigurisë

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lehtësoni shqetësimet tuaja për ta vendosur atë tenxhere të madhe dhe të rëndë në frigorifer. Raftet e qelqit përbëhen nga qelqi i zbutur dhe mund të mbajnë ngarkesa deri në 25 kg. Ato i rezistojnë çarjeve dhe gërvishtjeve shumë më mirë sesa qelqi i thjeshtë, kështu që ju mund të vendosni gjëra të rënda pa u brengosur.

SmoothFit™

Hapja e derës 90 ° për lehtësi

Disa kuzhina kanë një plan sfidues me pajisje në vende të papërshtatshme. Dyert SmoothFit nuk kalojnë panelin anësor kur hapen 90 shkallë, që do të thotë se frigoriferi mund të pozicionohet lehtësisht në cep të një dhome ose pranë një muri pa e kufizuar lehtësinë e përdorimit. E njejta vlen edhe për raftet.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Me ngrirje poshtë

Lartësia

202.5 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

67 cm

Klasa e energjisë

A++

Lloji i sistemit të ftohjes

Statike

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Ngjyra

E bardhë
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

406 L

Vëllimi total neto

386 L

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

266 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

120 L
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Rafti për verë/shishe

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Karakteristikat e frizit

Lloji i akull-bërësit

Kutia për akull

Numri i sirtareve të ngrirjes

3

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

6 kg
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

SmoothFit

Hapja e derës 90 ° për lehtësi

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Lloji i kontrollit

Mekanike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A++

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

247 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.68 kWh/day

Niveli i zhurmës

39 dBA

Klasa e klimës

SN-ST

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

202.5 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

67 cm

Pesha

75 kg

Lartësia e paketuar

206.5 cm

Gjerësia e paketuar

64 cm

Thellësia e paketuar

76.5 cm

Pesha e paketuar

78 kg