Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BIDM15500XDS: Furrë montuese (60 cm, 71 L)

BIDM15500XDS
shadow

Drag image left & right to rotate.

BIDM15500XDS: Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore A+
Lartësia 59.5 cm
Lloji i ekranit Teksti LCD
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës
Cavity Volume
Madhësia e furrës Vëllimi i hapësirës kryesore
0
Hapësira Hapësira Hapësira Hapësira Hapësira
Cooking Functions
Hapësira Funksionet e gatimit
0

Karakteristikat

Furrë me avull e kombinuar

Gatim i shëndetshëm me fuqinë e avullit

Kush thotë se ushqimi i shëndetshëm është pa shije? Tani mund të shijoni ushqimet pa sakrifikuar aromën. Combi Steam Oven kombinojnë një furrë me avull dhe një tradicionale për ushqime të shpejta dhe të shëndetshme me më shumë vitamina dhe minerale të domosdoshme të ruajtura. Zgjidhni mes gatimit tradicional, gatimit me avull dhe gatimit me avull në varësi të recetës suaj.

PizzaPro™

Pica në stilin e picerisë në 5 min

Nëse picat tuaja të bëra në shtëpi duken si copa të lagura të bukës me lëng domate, është koha që të njiheni me PizzaPro. Falë furrës që arrinë temperaturë në 310 ⁰C, ju do të merrni pizza me cilësi picerie në vetëm pesë minuta. Bindja e njerëzve se nuk është blerë në piceri mund të zgjasë më shumë.

CookSense®

Sondë mishi për mish papjekur, të mesëm ose pjekur shumë

Mos lejoni që tju hamendësojë mishi i papjekur apo i pjekur shumë. Lëreni CookSense® të marrë hamendjen e pjekjes së mishit në furrë. Thjesht fusni sondën në mish dhe ngjiteni atë në murin e furrës. Do të masë temperaturën e brendshme dhe do t'ju tregojë saktësisht kur mishi juaj është i papjekur, i mesëm ose i pjekur shumë, kështu që do të merrni rezultate perfekte çdo herë.

Steamaid™

Pjekje më e fryrë dhe më krokante

Ëmbëlsirat e përgatitura në shtëpi duhet të jenë më të mira, por përgatitja e kores së përsosur është një sfidë. SteamAid ™ injekton avull në zgavrën e furrës gjatë gatimit për të fituar brumëra dhe bukë të freskët nga jashtë dhe të butë nga brenda. Pra, jo më bukë të përtypshme ose pasta të thara.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

60 cm

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Numri i funksioneve

17

Lloji i ekranit

Teksti LCD

Vëllimi i hapësirës kryesore

71 L

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore

A+

CleanZone

Pastrim me avull

SteamShine+

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Gatim i shëndetshëm me fuqinë e avullit

Rregullimi i nivelit të avullit

E lartë / Mesatare / E ulët

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Gjurmë gishtash- Çelik inoks i lirë
Funksionet e hapësirës kryesore

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Gatim i shëndetshëm me fuqinë e avullit

Numri i funksioneve

17

Shkrirje

Shkrirja me avull për ushqim të ndjeshëm

Ventilator ndihmës

Gatim tradicional

Pica-gatim

Pica gatim me ndihmesë avulli

Gatim multi-dimensional

Skarë elektrike

Ngrohje me ventilator

Skarë me ventilator

Eko ngrohje me ventilator

Gatim me avull me ndihmën e ventilatorit dhe skarës

Gatim me ndihmën e avullit dhe ventilatorit

Gatim me avull me ndihmën e ventilatorit

Ruajtje e ngrohtësisë

Përforcues

Gjysmë skarë

Funksionet speciale të gatimit me avull

Konservimi, higjiena, ringrohja, zbardhja, shkrirja e çokollatës, zierja e vezëve & fryrja e brumit

Funksioni për përgatitjen e jogurtit

Fryrja e brumit me ndihmën e avullit

Ngrohje e poshtme

Gatim në temperaturë të ulët

Sterilizim në temperaturë 100 °C

Konserva qelqi

Dehidrimi super i shpejtë

Gatim me ndihmën e avullit dhe ventilatorit

Ngrohje me avull dhe ventilator

Aksesorët standard

Sonda e mishit

Sondë mishi për mish papjekur, të mesëm ose pjekur shumë

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me zgjatim të plotë me dy nivele

Numri i sirtarëve standard

1

Numri i tabakave të ëmbëlsirave

1

Numri i rafteve të telave standard

1

Numri i tabakave të shpuara me çelik të pandryshkur

1

Numri i tabakave prej çeliku të pandryshkur me gjysmë madhësi

1

Numri i tabakave prej çeliku të pandryshkur me gjysmë madhësi

1
Pastrimi

CleanZone

Pastrim me avull

SteamShine+
Teknologjitë

PizzaPro

Pica në stilin e picerisë në 5 min

SteamAid

Pjekje më e fryrë dhe më krokante

Rregullimi i nivelit të avullit

E lartë / Mesatare / E ulët

Lloji i injeksionit me avull

4 Pikë

Lloji I skarës

Skarë elektrike

Ventilatori ftohës

Dizajni

Lloji i ndriçimit

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

SoftDoor

Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës

Lloji i ekranit

Teksti LCD

Qelqi i lëvizshëm i derës

Numri i hapësirave

1

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me zgjatim të plotë me dy nivele

Numri i niveleve të rafteve

Raftet anësore me 5 nivele

Ngjyra e hapsirës

Smalt i zi

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Gjurmë gishtash- Çelik inoks i lirë
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Performanca & Konsumimi

Vëllimi i hapësirës kryesore

71 L

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore

A+

Burimi i nxehtësisë së hapësirës kryesore

Elektrike

Fuqia totale elektrike

3400 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Pesha

44.4 kg

Lartësia e paketuar

65.5 cm

Gjerësia e paketuar

66 cm

Thellësia e paketuar

66 cm

Pesha e paketuar

47 kg

Dimensionet e dollapit (WxDxH) (mm)

560×550×590

Dimensionet e dollapit (W×D×H) (mm)

560×550×600