Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

rezultati (100)

BIM24400GCS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM24400GCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BCSA285K2S

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCSA285K2S
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

BSM22320X

Set montues (Multi-funksionale Oven / Vitroqeramike Hob)

Set montues (Multi-funksionale Oven / Vitroqeramike Hob) BSM22320X
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

BIM24400BCS

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM24400BCS
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

DIS35023

Enëlarëse (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Enëlarëse (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë) DIS35023
 • LedSpot™: Dritë treguese e statusit
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
 • Mbështetës pjatash Easy-fold: Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

BU1152HCA

Frigorifer montues (Montuar nën, 92 L)

Frigorifer montues (Montuar nën, 92 L) BU1152HCA
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

HCP61310I

Aspirator (Montuar në murë, 60 cm)

Aspirator (Montuar në murë, 60 cm) HCP61310I
 • Ndriçim Led®: Pamje e qartë e asaj që gatuan
 • Filtër për siguri të enëlarëses: Filtër i lehtë për pastrim

DIN34322

Enëlarëse (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (13 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DIN34322
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

BIE22400XP

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIE22400XP
 • Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

BK7725

Frigorifer montues (-, 0 L)

Frigorifer montues (-, 0 L) BK7725
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

DIS26021

Enëlarëse (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë)

Enëlarëse (10 karakteristikat e vendit, Vija e hollë) DIS26021
 • LedSpot™: Dritë treguese e statusit
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë

BIM25300XP

Furrë montuese (60 cm, 71 L)

Furrë montuese (60 cm, 71 L) BIM25300XP
 • Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate
 • Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda
 • Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

DSN28521X

Enëlarëse (15 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Enëlarëse (15 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë) DSN28521X
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Dispanzer që hapet lehtë
 • Gota pa shenja uji
rezultati (100)