Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

null

Kjo varet nga madhësia e ushqimit dhe nga madhësia e enës së grirësit. Përkujdesuni që copat e ushqimit mos të jenë shumë të mëdha për të parandaluar topitjen e thikave.

 

Nëse shihni se thikat kanë ngecur, ndaloni punën e pajisjes, shkëputeni nga rryma dhe copëtojeni ushqimin në copa më të vogla. 

Cilat ushqime janë të përshtatshme për grirësen time? Çfarë përbërës mund të grijë në grirëse?

Grirëset janë të dizajnuara për të grirë përbërës ushqimor të llojllojshëm, si qepë, selino, hudhëra, karrota.

 

Grirëset janë aparate të përsosura për të shkurtuar kohën e përgatitjes së ushqimit. Varësisht nga fuqia e motorit të grirëses, mund të punojë edhe me përbërës më të fortë, siç janë arrat.

A janë pjesët e grirëses të sigurta për larje në enëlarëse?
Po. Thikat, kapaku i grirëseS dhe ena e pajisjes mund të pastrohen në enëlarëse. 
Ku mund të gjej numrin serik të grirëses time Beko?
Çdo grirëse ushqimi Beko ka një numër serik unik. Është i vendosur në fundin e enës së qelqit. 

Artikujt