Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

Pllaka e induksionit po bën një zhurmë zukatëse. A është kjo normale?

Është normale të dëgjoni një zhurmë zukatëse deri sa jeni duke e përdorur pllakën e induksionit. Zhurma mund të bëhet më e zëshme gjatë cilësimeve më të larta të energjisë.

 

Arsye tjetër për këtë zhurmë mund të jetë ena ose tigani i vendosur në pllakë. Provoni të përdorni një enë ose tigan tjetër dhe shikoni nëse zhurma vazhdon.  

 

Nëse pajisja juaj nuk punon normalisht deri sa e bën këtë zhurmë, kontaktoni servisin e autorizuar.

 

Artikujt