Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

Sa gjatë mund të mbajë në frigorifer lëngun nga shtrydhësja e frutave?
Lëngun mund ta ruani në frigorifer për 24 deri në 48 orë. 
A mund të shtrydh perime dhe fruta në shtrydhësen time?

Po, mund të shtrydhni perime në shtrydhësen tuaj. Mos harroni që t’i qëroni para se ti vendosni në shtrydhëse.

 

Por nëse përdorni perime që përmbajnë shumë fibra (siç është selinoja ose bari i grurit) duhet të pastroni shtrydhësen menjëherë pas shtrydhjes. Ju rekomandojmë që të pastroni shtrydhësen pas shtrydhjes së çdo 200 gramëve të perimeve me shumë fibra. Në të kundërtën performanca e pajisjes tuaj mund të jetë më e ulët se zakonisht. 

A duhet të qëroj të gjitha frutat dhe perimet dhe t’ua heq farat para se ti vendosi në shtrydhësen time?
Po, duhet të qëroni të gjitha frutat dhe perimet të cilat do ti shtrydhni në shtrydhëse. Duhet t’ua hiqni edhe farat. Shumica e perimeve nuk përmbajnë fara dhe disa të tjera kanë vetëm fara të vogla, prandaj nuk keni nevojë ti hiqni. 
A shkakton shtrydhja humbje të nutrientëve? A humbin frutat dhe perimet vlerat ushqyese pasi që janë shtrydhur? 
Në të vërtetë jo. Pjesët të cilat humbin gjatë shtrydhjes janë fibra të patretshme dhe vetëm një sasi shumë e vogël e vlerave ushqyese. Ato shëndrrohen në pulpë në shtrydhëse. Pjesa tjetër e lëndëve ushqyese dhe fibrat e tretshme mbeten në lëngun që e pini. 
Ku mund të gjej numrin serik të shtrydhëses sime Beko?
Çdo shtrydhëse Beko ka një numër serik unik. Është i vendosur në fund të pajisjes. 

Artikujt