Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

Si të nivelizoj tharësen time të rrobave?

Tharësja juaj e rrobave duhet të qëndrojë në një sipërfaqe të nivelizuar dhe të ekuilibruar në këmbët e veta për të funksionuar siç duhet. Këkundeni pajisjen nga njëra anë në tjetrën ose para mbrapa. Nëse lëkundet shumë, dyshemeja juaj mund të mos jetë e rrafshët ose mund të keni problem me përshtatjen e këmbëve të pajisjes. Përdorni një nivelizues për të kontrolluar ekuilibrin e pajisjes.

 

Për të rregulluar këmbët, rrotulloni bulonat nën pajisje. Çlironi bulonat dhe rrotulloni në drejtim të akrepave të orës ose në drejtim të kundërt të akrepave të orës, derisa të qëndrojnë në nivel të rrafshët me dyshemenë. Shtrëngoni të gjitha këmbët përsëri me dorë. 

A është e kthyeshme dera e tharëse Beko? A mund ta kthej derën e tharëses së rrobave Beko?
Shumica e tharëseve Beko kanë funksionin e derës së kthyeshme. Ju lutemi kontaktoni manualin e përdorimit të shikoni nëse modeli juaj e ka derën e tillë. Për të kthyer derën e tharëse, ndiqni instruksionet në manualin e përdorimit. Nëse keni vështirësi ta gjeni manualin tuaj, shkarkojeni këtu duke shënuar numrin e modelit të pajisjes tuaj. 

Artikujt