Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
ZBULONI
Frymëzuar nga natyra,
Mundësuar nga drita.
Teknologjia inovative me 3 ngjyra HarvestFresh™ simulon
dritën natyrale të ciklit ditor të diellit ndërsa lind,
arrinë kulmin dhe perëndon gjatë natës. Kjo ruan
vitaminat në fruta dhe perime për më gjatë.
Simulimi i ciklit natyror
24-orësh të diellit
Teknologjia HarvestFresh™ përdor 3 ngjyra** me efikasitet të energjisë që simulojnë dritën e diellit gjatë ditës.
Kjo simulon ciklin natyral të diellit dhe ruan vitaminat për më gjatë.* Tani mund të shijoni një mënyrë jetese më të shëndetshme
dhe më ushqyese se kurrë.
E kaltër
Është koha për t'u zgjuar dhe për të filluar procesin e fotosintezës
E gjelbër
Është mesdita koha e përdorimit të dritës më
të fortë të ditës
E kuqe
Ruajtja e fotosintezës deri në muzg,
duke u përgatitur për natën.
** Sistemi i dritës me 3 ngjyra i HarvestFresh™ përdor 45% më pak energji sesa teknologjia e dritës së kaltër.
Ruajtja e vitaminave
për një kohë të gjatë
Frutat dhe perimet fillojnë të humbasin vitaminat menjëherë pasi të korren.
Shumë prej tyre vazhdojnë të humbasin vitaminat edhe pasi janë vendosur në frigorifer.
Teknologjia inovative HarvestFresh™ ndihmon në ruajtjen e këtyre vitaminave dhe
lëndëve ushqyese në fruta dhe perime për më gjatë.
* Testuar nga Intertek. Bazuar në matjet e vitaminës C dhe vitaminës A në domate,
speca jeshil, karrota, spinaq dhe selino të ekspozuara drejtpërdrejt ndaj teknologjisë
së dritës krahasuar me kushtet e ditës 0 gjatë një periudhe 5-ditore.
Përfitimet e vitaminave
natyrale
Vitaminat janë një mrekulli e natyrës, ashtu si rrezet e diellit. Por sapo frutat
dhe perimet largohen nga gjendja e tyre natyrale, vitaminat
e tyre fillojnë të shpërbëhen. HarvestFresh™ është krijuar posaçërisht për të parandaluar
këtë humbje, në mënyrë që ushqimi juaj të jetë më i shëndetshëm.
Vitaminat forcojnë sistemin imunitar.
Vitaminat ndihmojnë në parandalimin e sëmundjeve si sëmundjet e zemrës dhe kanceri.
Vitaminat përmirësojnë funksionin kognitiv.
Vitaminat janë antioksidantë natyralë që mbrojnë qelizat në trupin tuaj.
Vitaminat A dhe C janë lëndë ushqyese thelbësore që gjenden pothuajse vetëm në ushqim dhe ruhen nga HarvestFresh.
Inspired by
Nature,
Powered by
Light.

>
Kosovo_Beko-Harvestfresh-375x600
Kosovo_Beko-Harvestfresh

Rilidhu me Natyrën

 

Beko sjell ndriçim natyral në frigoriferin tuaj dhe ju lejon të shijoni stilin e jetës së shëndetshme që frymëzon.

 

Zbuloni frigoriferët tanë HarvestFresh.

RCNE560E35ZXB

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 70 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 70 cm) RCNE560E35ZXB
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

RCNE720E3VZXPN

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 83.2 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 83.2 cm) RCNE720E3VZXPN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

RCNA366E40ZXBN

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCNA366E40ZXBN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

GN163130SN

Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm)

Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm) GN163130SN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

GNE60531XN

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 84 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 84 cm) GNE60531XN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë

BCNA275E4SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCNA275E4SN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

GN162341XBRN

Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm)

Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm) GN162341XBRN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

MCNA406E63ZXBN

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) MCNA406E63ZXBN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

MCNA366E40DXBN

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) MCNA366E40DXBN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Led Illumination®: Shikim i qartë i brendisë

RCNE560E60ZGBHN

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 70 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 70 cm) RCNE560E60ZGBHN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

RCNE560E40ZXBN

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 70 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 70 cm) RCNE560E40ZXBN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

BCNA306E4SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm) BCNA306E4SN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

MCNA406I63ZXBRN

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) MCNA406I63ZXBRN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

RCNA366E40ZXBRN

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCNA366E40ZXBRN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

RCNA406E40ZXBN

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm) RCNA406E40ZXBN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

BCNE400E40SN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 69 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 69 cm) BCNE400E40SN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

BCNE400E50SHN

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 69 cm)

Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 69 cm) BCNE400E50SHN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Kompresori ProSmart™ Inverter: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

GN163140ZGBN

Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm)

Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm) GN163140ZGBN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave