Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
itemModel.imageName
itemModel.imageName

 

Risi për furrat montuese 

 

Me teknologji të gatimit të përsosur, është e lehtë të jetohet stili i shëndetshëm i jetës 

Hero---Built-in-Ovens---1440x400
Hero - Built in Ovens - 375x600

Pa ngrirje, fruta që qëndrojnë më gjatë dhe ftohje e shpejtë.

SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës

SoftDoor™

SoftDoor™: Hapje dhe mbyllje e lehtë dhe e qetë e derës

Kur duart tuaja janë plot, ndonjëherë nuk keni zgjidhje tjetër përpos të përplasni derën e furrës. SoftDoor ™ përmban mbajtës special që ngadalësojnë mbylljen dhe hapjen e derës së furrës. Nuk ka më tërheqje të derës së hapur me gju ose bërryl kur duart tuaja janë plot dhe nuk ka më zhurma të larta në kuzhinë

Sondë mishi për mish papjekur, të mesëm ose pjekur shumë

CookSense®

Sondë mishi për mish papjekur, të mesëm ose pjekur shumë

Mos lejoni që tju hamendësojë mishi i papjekur apo i pjekur shumë. Lëreni CookSense® të marrë hamendjen e pjekjes së mishit në furrë. Thjesht fusni sondën në mish dhe ngjiteni atë në murin e furrës. Do të masë temperaturën e brendshme dhe do t'ju tregojë saktësisht kur mishi juaj është i papjekur, i mesëm ose i pjekur shumë, kështu që do të merrni rezultate perfekte çdo herë.

Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

Dera e qëndrueshme

Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

Enët e nxehta, të rënda dhe tenxheret mund të jenë të vështira të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa deri në 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës dhe ndihuni të sigurt.

Steamaid™: Pjekje më e fryrë dhe më krokante

Steamaid™

Steamaid™: Pjekje më e fryrë dhe më krokante

Ëmbëlsirat e përgatitura në shtëpi duhet të jenë më të mira, por përgatitja e kores së përsosur është një sfidë. SteamAid ™ injekton avull në zgavrën e furrës gjatë gatimit për të fituar brumëra dhe bukë të freskët nga jashtë dhe të butë nga brenda. Pra, jo më bukë të përtypshme ose pasta të thara.

Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Ndriçimi halogjen

Ndriçim halogjen: Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapësirën e furrës tuaj, kështu që ju mund të vështroni ushqimet tuaja edhe me derën e mbyllur.

Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate

Vetë-pastrimi pirolitik

Vetë-pastrim pirolitik: Pastrim intensiv, pa kimikate

Kimikate të ashpra, spërkatje të djegura, pastrim pa fund Harrojini të gjitha. Vetë-Pastrimi Pirolitik i cili ngrohë furrën deri në 480 ° C, duke e kthyer mbetjen e ushqimit dhe yndyrës në hi në mënyrë që të mund ta zhdukni pa mundim. Programi zgjat 2 orë për ndotje të rëndë, dhe 90 minuta për ndotje të lehtë, me këtë të fundit që përdor 25% * më pak energji.* Testuar nga laboratorë të brendshëm

Kapacitet më i madh në dimensione standarde

CookMaster®

Kapacitet më i madh në dimensione standarde

Mungesa e hapësirës së mjaftueshme në furrë mund ta bëjë gatimin me të vërtetë një sherr, veçanërisht nëse keni një familje të madhe ose keni shumë argëtim me shoqëri. Furrat CookMaster® ofrojnë një kapacitet prej 82 L dhe ju lejojnë të gatuani deri në 5 rafte në të njëjtën kohë, të gjitha brenda dimensioneve të një furre me madhësi standarde.

Furrë e kombinuar me avull: Gatim i shëndetshëm me fuqinë e avullit

Furrë me avull e kombinuar

Furrë e kombinuar me avull: Gatim i shëndetshëm me fuqinë e avullit

Kush thotë se ushqimi i shëndetshëm është pa shije? Tani mund të shijoni ushqimet pa sakrifikuar aromën. Combi Steam Oven kombinojnë një furrë me avull dhe një tradicionale për ushqime të shpejta dhe të shëndetshme me më shumë vitamina dhe minerale të domosdoshme të ruajtura. Zgjidhni mes gatimit tradicional, gatimit me avull dhe gatimit me avull në varësi të recetës suaj.