Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

Built-in Hobs Innovations

 

Appetising cooking features that make healthy living easy

Pa ngrirje, fruta që qëndrojnë më gjatë dhe ftohje e shpejtë.

Ventilim intensiv: Performanca që rrit ventilimin

Ventilim intensiv

Ventilim intensiv: Performanca që rrit ventilimin

Grija dhe skuqja mund të krijojnë shumë tym dhe aroma të forta, duke e bërë kuzhinën tuaj një vend të pakëndshëm. Ventilimi intensiv rrit fuqinë maksimale të nxjerrjes me 67% * dhe shpejt çlirohet nga tymi dhe erërat. Pas një kohe, ai automatikisht kthehet në cilësimin e mëparshëm të shpejtësisë, i cili është shumë i dobishëm gjithashtu!* Testuar nga laboratorë të brendshëm

Filtër për siguri të enëlarëses: Filtër i lehtë për pastrim

Filtra të sigurtë për enëlarëse

Filtër për siguri të enëlarëses: Filtër i lehtë për pastrim

Askush nuk dëshiron të lajë me dorë filtrat e yndyrshëm të aspiratorit dhe tani nuk keni pse të lani ato falë Filterëve Dishwasher-Safe . Thjesht hidhni ato në pjatalarëse, filloni një cikël normal dhe më pas ktheni përsëri në aspirator. Lehtë!

Ndriçim Led®: Pamje e qartë e asaj që gatuan

Ndriçimi Led®

Ndriçim Led®: Pamje e qartë e asaj që gatuan

Nuk është gjithmonë e lehtë të shihni qartë pllakën tuaj, veçanërisht nëse aspiratori bllokon dritën. Ndriçimi Led ® ndriçon pllakën tuaj në mënyrë të qartë që të mund të shihni saktësisht se çfarë po ndodh në tenxheret dhe tiganët tuaj

Rikujtim për pastrimin e filtrave

Drita e ngopjes së filtrit

Rikujtim për pastrimin e filtrave

Nuk jeni mjaft i sigurt kur filtrat e yndyrës së aspiratorit tuaj kanë nevojë për pastrim? Drita e ngopjes së filtrit dhe zhurma ju tregojnë saktësisht, kështu që gjithmonë do të merrni performancën më të mirë nga pajisja juaj.