Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

Rrobalarëset me qëndrim të lirë

 

Teknologjia e larjes së përsosur të rrobave që lehtëson përditshmërinë 

Hero---Laundry---1440x400---2
Hero---Laundry---1440x400---1

Pa ngrirje, fruta që qëndrojnë më gjatë dhe ftohje e shpejtë.

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

AquaWave®

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Larja dhe Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. Herën tjetër dikush i bën komplimente rrobave tuaja dhe ju përgjigjeni: Çfarë, kjo gjë është e vjetër? ju mund të jeni duke thënë të vërtetën.

Programi Wash&Wear: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë

Programi Wash&Wear®

Programi Wash&Wear: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë

Keni një orë deri në atë takim të rëndësishëm ose një takim të parë premtues, por nuk keni asgjë të pastër për tu veshur? Kjo është gjithë koha që ju nevojitet për të larë dhe tharë 1 kg rroba me Programin Wash&Wear®. Tani mund të keni një veshje të plotë gati për t’u veshur brenda një ore.

Programi DrumClean+: Kazan i pastër dhe e freskët

Programi DrumClean+

Programi DrumClean+: Kazan i pastër dhe e freskët

Pasi ta keni përdorur rrobalarësen mjaftueshëm herë, kazani fillon të ketë aromë nga lagështia. Programi DrumClean + i mundësuar nga teknologjia AirTherapy® qarkullon ajër shtesë të ngrohtë për të hequr aromat dhe për të pastruar thellë kazanin. Mos harroni, një kazan i pastër do të thotë rroba më të pastra, cikël pas cikli.

Kazan më i freskët me jone

IonGuard®

Kazan më i freskët me jone

Një kazan me erë nuk është një gjë e këndshme duke marrë parasysh se jeni duke larë rrobat tuaja në të. Fatmirësisht, teknologjia IonGuard® vjen në ndihmë. IonGuard® gjeneron jone negative të cilat bashkohen me molekulat e aromës së keqe dhe i neutralizojnë ato në disa sekonda. Tani mund të jeni të sigurt se kazani i tharëses tuaj do të jetë më freskët se kurrë.

Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë

Programi Hygiene+Wash&Dry

Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë

Njerëzit me alergji e dinë shumë mirë që disa marimangat dhe bakteret mund të qëndrojnë në rroba edhe pas larjes. Programi Higjienë + Larje& Tharje bashkon kontrollet e ndjeshme të temperaturës me cikle shtesë shpëlarjeje dhe rrotullimesh për t'u siguruar që këto mikroorganizma janë hequr nga rrobat. Duke punuar në një interval prej 20 ° C deri 90 ° C, cikli 60 ° C është aprovuar nga Allergy UK për të eleminuar 99.9% të alergjenëve.

Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Motori ProSmart™ Inverter

Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Mos u shqetësoni për faturën tuaj të energjisë ose mos i jepni vetes kokëdhembje sa herë që lani dhe thani rrobat tuaja. Falë dizajnit të motorit pa furça, ProSmart ™ ofron efikasitet të energjisë, nivele më të ulëta të zërit dhe qëndrueshmëri më të lartë - të gjitha në një makinë të vetme. Gjithçka që ju të merrni maksimumin nga tharësja juaj pa e dëmtuar buxhetin tuaj mujor.

Programi Refresh: Rroba të freskëta në 30 min

Programi Refresko

Programi Refresh: Rroba të freskëta në 30 min

Tani ka një zgjidhje alternative për rrobat jo aq të ndyra për larje, por jo edhe aq të pastra sa të vishen. Programi Refresko i mundësuar nga teknologjia IonGuard® heq aromat e padëshiruara nga rrobat tuaja të veshura lehtë. Jonet e freskëta dhe avulli qarkullojnë në kazan dhe rifreskojnë rrobat pa nevojën e një larjeje të plotë.