Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HNU51311S: Aspirator (Kulm, 50 cm)

HNU51311S
HNU51311S
HNU51311S
HNU51311S
shadow

Drag image left & right to rotate.

HNU51311S: Aspirator (Kulm, 50 cm)

Klasa e energjisë D
Lloji i pllakës Kulm
Numri i niveleve të energjisë 3
Ngjyra Argjend
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Maksimum Maksimum Maksimum Maksimum Maksimum
Ventilation Capacity
Maksimum Kapaciteti i ventilimit
0

Karakteristikat

Ndriçimi Led®

Pamje e qartë e asaj që gatuan

Nuk është gjithmonë e lehtë të shihni qartë pllakën tuaj, veçanërisht nëse aspiratori bllokon dritën. Ndriçimi Led ® ndriçon pllakën tuaj në mënyrë të qartë që të mund të shihni saktësisht se çfarë po ndodh në tenxheret dhe tiganët tuaj

Filtra të sigurtë për enëlarëse

Filtër i lehtë për pastrim

Askush nuk dëshiron të lajë me dorë filtrat e yndyrshëm të aspiratorit dhe tani nuk keni pse të lani ato falë Filterëve Dishwasher-Safe . Thjesht hidhni ato në pjatalarëse, filloni një cikël normal dhe më pas ktheni përsëri në aspirator. Lehtë!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i pllakës

Kulm

Gjerësia

50 cm

Lartësia

23.8 cm

Thellësia

31 cm

Klasa e energjisë

D

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

49 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

61 dBA

Kapaciteti minimal i ventilimit

206 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

381 m³/h

Numri i niveleve të energjisë

3

Ngjyra

Argjend
Dizajni

Lloji i pllakës

Kulm

Ngjyra

Argjend

Kontrollet

Kontrolli mekanik i rrëshqitësit

Lloji i ndriçimit

Pamje e qartë e asaj që gatuan

Numri i llambave

2

Fuqia e llambës

3 W

Dizajni i filtrit

Filtri i kasetave metalike
Funksionet

Numri i niveleve të energjisë

3
Teknologjitë

Filtrat e karbonit

Opsionale

Filtrat për larjen e enëve

Filtër i lehtë për pastrim

Numri i filtrave të yndyrës

1
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

D

Kapaciteti minimal i ventilimit

206 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

381 m³/h

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

49 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

61 dBA

Klasa e efikasitetit të dinamikës së lëngjeve (motorike)

E

Klasa e efikasitetit të ndriçimit

C

Klasa e efikasitetit të filtrimit të yndyrës

C

Konsumi mesatar vjetor i energjisë (kWh/vit)

80.9 kWh

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

23.8 cm

Thellësia

53 cm

Thellësia

31 cm

Pesha

6.6 kg

Lartësia e paketuar

38 cm

Gjerësia e paketuar

63 cm

Thellësia e paketuar

30 cm

Pesha e paketuar

7.6 kg