Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HCB93741BX: Aspirator (Montuar në murë, 90 cm)

HCB93741BX
shadow

Drag image left & right to rotate.

HCB93741BX: Aspirator (Montuar në murë, 90 cm)

Klasa e energjisë D
Lloji i pllakës Montuar në murë
Numri i niveleve të energjisë 4
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Intensiv Intensiv Intensiv Intensiv Intensiv
Ventilation Capacity
Intensiv Kapaciteti i ventilimit
0
Maksimum Maksimum Maksimum Maksimum Maksimum
Ventilation Capacity
Maksimum Kapaciteti i ventilimit
0
Noise Level
Niveli i zhurmës
0

Karakteristikat

Ventilim intensiv

Performanca që rrit ventilimin

Grija dhe skuqja mund të krijojnë shumë tym dhe aroma të forta, duke e bërë kuzhinën tuaj një vend të pakëndshëm. Ventilimi intensiv rrit fuqinë maksimale të nxjerrjes me 67% * dhe shpejt çlirohet nga tymi dhe erërat. Pas një kohe, ai automatikisht kthehet në cilësimin e mëparshëm të shpejtësisë, i cili është shumë i dobishëm gjithashtu!* Testuar nga laboratorë të brendshëm

Opsion i pastrimit të ajrit

Freski automatike për orë

Pasi të keni kaluar një kohë të gjatë një kuzhinë të nxehtë, dëshironi të relaksoheni në divan, mos u shqetësoni për largimin e aromave të gatimit nga kuzhina juaj. Opsioni i pastrimit të ajrit freskon automatikisht ajrin në kuzhinën tuaj në heshtje dhe me efikasitet të lartë për dhjetë minuta çdo orë. Pra, kuzhina juaj do të jetë gjithmonë e freskët, pa marrë parasysh se çfarë keni gatuar.

Drita e ngopjes së filtrit

Rikujtim për pastrimin e filtrave

Nuk jeni mjaft i sigurt kur filtrat e yndyrës së aspiratorit tuaj kanë nevojë për pastrim? Drita e ngopjes së filtrit dhe zhurma ju tregojnë saktësisht, kështu që gjithmonë do të merrni performancën më të mirë nga pajisja juaj.

Ndriçimi Led®

Pamje e qartë e asaj që gatuan

Nuk është gjithmonë e lehtë të shihni qartë pllakën tuaj, veçanërisht nëse aspiratori bllokon dritën. Ndriçimi Led ® ndriçon pllakën tuaj në mënyrë të qartë që të mund të shihni saktësisht se çfarë po ndodh në tenxheret dhe tiganët tuaj

Filtra të sigurtë për enëlarëse

Filtër i lehtë për pastrim

Askush nuk dëshiron të lajë me dorë filtrat e yndyrshëm të aspiratorit dhe tani nuk keni pse të lani ato falë Filterëve Dishwasher-Safe . Thjesht hidhni ato në pjatalarëse, filloni një cikël normal dhe më pas ktheni përsëri në aspirator. Lehtë!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i pllakës

Montuar në murë

Gjerësia

90 cm

Lartësia

93 cm

Thellësia

49 cm

Klasa e energjisë

D

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

49 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

64 dBA

Kapaciteti minimal i ventilimit

280 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

540 m³/h

Numri i niveleve të energjisë

4

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Dizajni

Lloji i pllakës

Montuar në murë

Ngjyra

Çelik i pandryshkur

Kontrollet

Kontroll me prekje

Lloji i ndriçimit

Pamje e qartë e asaj që gatuan

Numri i llambave

2

Fuqia e llambës

3 W

Dizajni i filtrit

Filtri i kasetave metalike
Funksionet

Ventilimi intensiv

Performanca që rrit ventilimin

Modaliteti i pastrimit të ajrit

Freski automatike për orë

Mbyllje automatike

Numri i niveleve të energjisë

4
Teknologjitë

Filtrat e karbonit

Opsionale

Filtrat për larjen e enëve

Filtër i lehtë për pastrim

Indikatori i saturimit të filtrit

Rikujtim për pastrimin e filtrave

Numri i filtrave të yndyrës

3
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

D

Kapaciteti minimal i ventilimit

280 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

540 m³/h

Kapaciteti intensiv i ventilimit

730 m³/h

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

49 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

64 dBA

Niveli i zhurmës së ventilimit intensiv

71 dBA

Klasa e efikasitetit të dinamikës së lëngjeve (motorike)

D

Klasa e efikasitetit të ndriçimit

A

Klasa e efikasitetit të filtrimit të yndyrës

B

Konsumi total i energjisë

300 W

Konsumi mesatar vjetor i energjisë (kWh/vit)

121 kWh

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

93 cm

Thellësia

90 cm

Thellësia

49 cm

Pesha

16.2 kg

Lartësia e paketuar

63.5 cm

Gjerësia e paketuar

95 cm

Thellësia e paketuar

51 cm

Pesha e paketuar

18.6 kg