Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HCG61620X: Aspirator (Montuar në murë- Dizajn qelqi, 60 cm)

HCG61620X
shadow

Drag image left & right to rotate.

HCG61620X: Aspirator (Montuar në murë- Dizajn qelqi, 60 cm)

Klasa e energjisë B
Numri i niveleve të energjisë 3
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Maksimum Maksimum Maksimum Maksimum Maksimum
Ventilation Capacity
Maksimum Kapaciteti i ventilimit
0

Karakteristikat

Drita e ngopjes së filtrit

Rikujtim për pastrimin e filtrave

Nuk jeni mjaft i sigurt kur filtrat e yndyrës së aspiratorit tuaj kanë nevojë për pastrim? Drita e ngopjes së filtrit dhe zhurma ju tregojnë saktësisht, kështu që gjithmonë do të merrni performancën më të mirë nga pajisja juaj.

Ndriçimi Led®

Pamje e qartë e asaj që gatuan

Nuk është gjithmonë e lehtë të shihni qartë pllakën tuaj, veçanërisht nëse aspiratori bllokon dritën. Ndriçimi Led ® ndriçon pllakën tuaj në mënyrë të qartë që të mund të shihni saktësisht se çfarë po ndodh në tenxheret dhe tiganët tuaj

Filtra të sigurtë për enëlarëse

Filtër i lehtë për pastrim

Askush nuk dëshiron të lajë me dorë filtrat e yndyrshëm të aspiratorit dhe tani nuk keni pse të lani ato falë Filterëve Dishwasher-Safe . Thjesht hidhni ato në pjatalarëse, filloni një cikël normal dhe më pas ktheni përsëri në aspirator. Lehtë!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i pllakës

Montuar në murë- Dizajn qelqi

Gjerësia

60 cm

Lartësia

46 cm

Thellësia

45 cm

Klasa e energjisë

B

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

49 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

70 dBA

Kapaciteti minimal i ventilimit

256 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

603 m³/h

Numri i niveleve të energjisë

3

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Dizajni

Lloji i pllakës

Montuar në murë- Dizajn qelqi

Ngjyra

Çelik i pandryshkur

Kontrollet

Kontrolli mekanik i butonit

Lloji i ndriçimit

Pamje e qartë e asaj që gatuan

Numri i llambave

2

Fuqia e llambës

2.1 W

Dizajni i filtrit

Filtri i kasetave metalike
Funksionet

Mbyllje automatike

Numri i niveleve të energjisë

3
Teknologjitë

Filtrat e karbonit

Opsionale

Filtrat për larjen e enëve

Filtër i lehtë për pastrim

Indikatori i saturimit të filtrit

Rikujtim për pastrimin e filtrave

Numri i filtrave të yndyrës

1
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

B

Kapaciteti minimal i ventilimit

256 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

603 m³/h

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

49 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

70 dBA

Klasa e efikasitetit të dinamikës së lëngjeve (motorike)

B

Klasa e efikasitetit të ndriçimit

A

Klasa e efikasitetit të filtrimit të yndyrës

B

Konsumi total i energjisë

140 W

Konsumi mesatar vjetor i energjisë (kWh/vit)

56.4 kWh

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

46 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

45 cm

Pesha

3.45 kg

Lartësia e paketuar

57.2 cm

Gjerësia e paketuar

37.5 cm

Thellësia e paketuar

64.5 cm

Pesha e paketuar

4.425 kg